Loading . . .
Unde se duc orgasmele, atunci cand se duc?

Unde se duc orgasmele, atunci cand se duc?

Asta este intrebarea care ma bantuie de mai multa vreme decat as vrea. Suprema intrebare care ma bantuie mai mult decat mi-as fi dorit sa o faca.

Unde naiba se duc toate orgasmele alea? Ce faci in momentele alea, cand simti ca nu mai ai putere sa le ai.  Cand simti ca ti-a disparut toata personalitatea sexuala si nimic nu pare sa-ti mai intre in gratii, nici macar cacaturile si fanteziile care iti placeau candva.

Nu iti lipsesc nici oralele alea interminabile, nici partidele alea de sex nebunesc care te faceau sa tremuri de parca nu mai exista vecini in zona. Iti lipseste iar pasiunea si pofta de a incerca chestii. Pofta de a cauta in ochii cuiva flamanzeala dupa acelasi lucru ca si tine. Cum, cum sa dispara pur si simplu totul, doar pentru ca, intr-un moment, nu ti-ai gasit finalitatea mentala a tot ceea ce s-a intamplat. Ideile vajaie in cap, dar degetele refuza sa scrie mai mult de cateva fraze fara sens. Amintirile acelor momente interminabile, a canapelei care ramanea vesnic umeda si aproape lipicioasa. Totul te bantuie la fel de tare cum bantuiau candva orgasmele.

Toate lucrurile care ar trebui sa starneasca ceva nu fac decat sa te lase mai rece decat o frigida. Printeso, lasa-ti toate frustrarile si nevoile de a te linisti intr-o cutie sub pat si bucura-te de fiecare secunda care urmeaza. Bucura-te de fiecare moment care ar putea sa iti aduca ceva apropiat de ceea ce-ti doresti, chiar daca in acest moment nu mai stii nici ce-ti place, nici ce vrei.

Ce faci cand se duc toate orgasmele in neantul egoismului? Cand abisul se inchide iar gaura neagra a flamanzelii pur si simplu s-a autodistrus pentru ca uneori, asa trebuie sa fie. Uneori nu depinde totul de tine si trebuie sa stai, sa privesti ecranul gol si sa speri ca in vreun moment o sa apara pe el acel semn pe care-l cauti care sa-ti ofere ceva ce vrei – chiar daca nu stii ce vrei.

Unde se duc orgasmele, atunci cand pofta si pasiunea dispar, ar tu ramai privind sec toata pornografia care te excita.

Ce faci cu toate privirile alea nu mai spun nimic, nu mai trezesc nimic, dar stii ca undeva, exista o pofta care trebuie trezita.

tumblr_msrulsGNCB1svvmngo1_400

Am uitat cine sunt, pentru ca am sperat intotdeauna ca ma regasesc in tine. Am uitat sa ma mai caut sperand ca ma voi regasi intotdeauna exact unde nu ma astept. Ce mult mi-as dori ca acum, sa stiu cine sunt, ce vreau si mai ales ce-mi place. Sa stiu ce imi doresc si ce ma excita cel mai mult. Sa-mi explic macar mie care sunt lucrurile care ma innebunesc cel mai tare. Sa am raspuns la toate intrebarile – enervante de altfel – pe care mi le pun atatia pe toate retelele sociale necesare.

Ce-a ramas din mine cand mi-au plecat orgasmele?

Frustrari

One thought on “0

  1. Lipsa poftei de sex nu reprezinta o problema daca sunt persoane in preajma ta, care incearca sa iti trezeasca dinou dorinta apriga de a “rupe patul”. Din cauza asta multe femei casatorite de varste inaintate apeleaza la amanti. Deoarece acei tipi mai tineri sunt dornici sa incerce ori ce pervesiune pentru a le satisface si au o dorinta nemarginita de a le starnii pentru ca mai apoi sa fie “calariti” ca la rodeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Alice in Lumea Oglinzii
Next post Pasiunea e in sarut

Arhiva

Categories