Loading . . .
Un punct deasupra ta

Un punct deasupra ta

Am ajuns deasupra ta. Nu stiu cum m-ai convins sa fac asta. Urasc din tot sufletul sa stau deasupra. Mi se pare ca sunt falsa, ca sunt disfunctionala. Reusesti totusi sa ma mangai si sa ma saruti pana cand uit toate gandurile astea negre. Imi ridici usor fundul si cauti ceva in mine. Simt ceva foarte ciudat. Te simt intens si plin. E un sentiment pe cat de bun, pe atat de ciudat. Observi ca ai gasit ceva nou si continui ceea ce faceai. Nu pari sa vrei sa te opresti, dar nici eu nu dau un semn ca as vrea sa faci asta. Imi place la nebunie ce ai gasit acolo iar zambetul de pe chipul tau imi da de inteles ca stii asta poate la fel de bine ca mine.

Exista undeva deasupra. Deasupra ta dar nu si deasupra mea. Exista un punct in care prefer ca tu sa te asiguri ca raman. In mine se zbate iar acea pulsatie care ma face sa stau si sa-mi savurez orgasmul, iar tu sa ma fortezi sa raman acolo. Sa ma misc si sa nu stau. Sa il fac mai intens, mai mare, mai lung, mai!

Niciodata egoist, intotdeauna gandindu-te la mine si la intensitatea care-mi face corpul sa tremure pentru ca mai apoi sa pic fara prea multa putere peste tine. Incep sa-ti sarut gatul mergand spre ureche iar tu incepi sa savurezi un alt orgasm, al meu, al tau?

Imi pui mana pe fund si ma tii acolo. Te asiguri ca n-am sa fug. N-am sa ma trag. Te simt ca schimbi ritmul si te simt doritor de a avea un mit implinit. De a avea un orgasm deodata. Simt ca am sa dorm mult dupa asta, dar stiu ca pentru tine distractia abea acum incepe. Iti sarut urechea si gatul pentru ca observ ca-ti provoaca o placere enorma acum. Stiu ca nu trebuie sa ma opresc pentru ca acum e randul tau sa ai acel orgasm puternic pe care ti-l doresti. Imi vine sa te musc de ureche pentru ca simt cum iau foc. Ard toata, iar placerea ta e pe cale sa ajunga in cel mai intens punct. Ador momentele in care suntem amandoi foarte excitati, si simtim placerea intens, trupurile lipite unul de altul. Amandoi tremuram de placere, iar asta este un sentiment pe care nu vreau sa-l dau pentru nimic in lume.

225 151

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Despre o mana
Next post simti ?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: