Loading . . .

Un masaj la timpul potrivit

Intr-o lume in care tot ce conteaza este o metoda de relaxare eficienta, iar yoga este prea putin cunoscut. Intr-o lume in care masajele cu finalizare sunt cea mai mare dorinta a barbatilor (asta dupa fantezia cu doua gagici focoase care sa-l venereze ca pe regele Leu). Intr-o astfel de lume, constat ca una din cele mai – eficiente de altfel – metode de a aduce o fata la un film, este sa o agati facandu-i un masaj.

Majoritatea gagicilor vor fi cu adevarat incantate in momentul in care mainile tale se vor inclesta in umerii deja obositi de peste saptamana. Mana va urca pe gat pentru a relaxa mai multi muschi, iar ea se va uda incet si isi va indrepta spatele zambindu-ti strengareste si gandindu-se la niste lucruri atat de porno incat o fac sa roseasca.

Esecul aceste metode de agatat este atunci cand dai de o persoana ca mine care nu suporta masajele, scoate tensiunea din organism prin sex si yoga, dar iti va privi suspect si delicios metoda de agatare a altor domnisoare prin a le masa spatele pentru ca ele sa se lipeasca cu tot trupul de abdomenul tau. Adevarul fie spus, ma excita enorm de mult un masaj mic, dar prefer ca detensionarea sa fie prin sex. Adevarul fiind spus, imi place ca in interiorul meu sa se lanseze o pseudo-gelozie pentru ca domnisoara aia te soarbe din priviri, astfel in momentul in care am sa te am, am sa te apreciez cu mult mai mult si am sa ma cred atat de buna incat am sa imi doresc sa iti dovedesc ca nu ai de ce sa ai indoieli asupra deciziei luate.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Bomboane care (nu) se sug
Next post wish list

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: