Loading . . .
Tu ce culoare esti?

Tu ce culoare esti?

Totul a pornit de la nenorocita aia de culoare de roz. Eu detest rozul. Il detest din tot adancul inimii mele. ATat de mult il detest incat daca as putea sa urasc pe cineva la comanda, as incepe cu oamenii care poarta roz. Sunt de parere ca rozul ar trebui sa fie interzis, chiar daca eu am in camera mea o gramada de porcusori roz. Ah, nu, nu am sa vorbesc acum si aici despre porcusorii mei roz si colectia mea de PORCI (mmm fetelor muscati buzele, ridicati sprancenele, pregatiti pleoapele, material va fi intotdeauna)

Sa revin la problema mea cu roz-ul. Am incercat de-a lungul timpului in ura mea pentru aceasta culoare sa vad cat de mult se va injosi culoarea. Da. Eu vreau ca aceasta culoare pe care nu o suport sa se injoseasca. Sa coboare jos in toata dinastia aia a culorilor.

1002534_1378245415741811_2124874824_n

Mi-am cumparat o umbrela roz, pentru ca urasc ploaia si asa, am sa pun roz-ul sa faca ceva ce nu suport. Nu a prea mers, nu am simtit deloc satisfactia aceea de a injosi si umili toata minunatia aia de oameni care adora rozul. Intr-o zi, in toata agitatia aia a lucrurilor pe care o femeie trebuie sa le faca pentru a se mentine frumoasa, ajung la tatni care se ocupa de frumusetea lui Cleo. Pregateste tanti ceara pe care apoi o intinde pe mine. O frumusete de ceara, usor calduta, menita sa smulga toate firele care se afla acolo si sa lase pielea proaspata si neteda potrivita de sarutat oricand la orice ora. Ceara aia era culoarea care se potriveste. Era roz. Este in continuare roz deoarece prefer sa ma epilez cu ceara roz. Este locul in care culoarea roz se injoseste cel mai mult din lume. Asta doar pentru ca am auzit o multime de povesti care mai de care mai horror in legatura cu fetele care se epileaza in locuri intime si uita sa se spele. Nu vreau sa vorbesc despre asta.

Povesteam cu cineva despre obsesia mea asupra culorilor si mi-a atras atentia asupra unui lucru. Asupra faptului ca, in functie de tenul fetelor, de culoarea parului, avem culori diferite. Eu chiar daca urasc culoarea roz, a mea este usor roz, in nuante pale de care sunt un pic mandra. Tragandu-l de limba pe baiatul care se pare ca era expert in culorile astea mi-a explicat urmatorul lucru:

roz – saten
rosu – roscate (rosiatec – lipoveni, fete cu pistrui si ten portocaliu)
rosu aprins – perfect de lins – blonda
rosu caramiziu – bruneta

Bun, eu acum vreau sa testez aceasta teorie. Vreau sa vad daca are dreptate. Nu daca are dreptate in legatura ca fiecare o are diferita, ci daca a nimerit gama de culori. Ar fi ceva extra ironic daca eu, o hateitza a roz-ului as avea ceva roz care ar provoca multa placere atat mie cat si altora. Si chiar este roz. Ma amuza acest lucru si nu o urasc deloc pe Cleo pentru ca e roz. Este Cleo a mea si merita fiecare pixel de roz pe care eu pot sa i-l ofer.

Va intreb fetelor (si baietilor) : TU ce culoare esti?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Priveste Cerul !
Next post Cine e Cleo?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: