Loading . . .

Tata de fiica posesoare de Oscar

Pe conceptul fata mea este model, de la Partizan, intr-o plimbare spre casa s-a nascut My daughter has an Oscar . Imi pare rau ca nu am avut atunci prezenta de spirit sa filmez hohotele de ras, pentru a nota mai usor ideile, dar stiu ca am o memorie destul de buna.

Tata de fiica posesoare de Oscar

Intr-o zi, vine fiica cea perfecta acasa : aia cu tate mari, cur, inalta – dar mai putin desteapta. Isi anunta parintii ca ea vrea sa fie actrita. A primit un rol intr-un film si spera ca va fi vazuta de oameni importanti si va primi roluri in mai multe filme. Pleaca fiica cea perfecta  in lume cu un bagaj de chiloti, sosete, sutiene si rujuri. Aparent nu ai nevoie de mai mult pentru a juca in filme. Regizorul este foarte multumit de aspectul ei si nuanta rujului rosu drept urmare  pofteste sa ia loc pe canapeaua cea neagra. Actiunea se deruleaza conform asteptarilor regizorului, fata fiind destul de cumintica si intelegandu-si rolul inca din prima. Regizorul a fost foarte multumit de ea si a folosit-o in mai multe filme, propunandu-i chiar aparitia intr-un mic serial. Regizorului ii era putin frica de ceea ce ar insemna pentru el sa faca un serial, dar era pregatit. A scris scenariu, s-a luptat cu casa de productie, a facut rost de bani, de actori si a inceput sa filmeze. Serialul a prins la lume si astfel fetiscana noastra , fiica perfecta a ajuns sa fie nominalizata la Oscar pentru cel mai bun debut. A castigat. Isi suna tatal :

–  Tatiii tatiii, am castigat un Oscar !

–  Bravo fata tatii, pentru ce?

– Pentru cel mai bun debut!

– In ce film fata tatii?

– In : suge-o pana nu mai poti!

– Bravo fata tatii!

Astfel tatal mandru ca fiica lui are un Oscar a inceput sa se mandreasca prin scara blocului, la aia cu care sparge seminte:

– Fata mea are un Oscar, pentru cea mai buna sugere de pula

– Bravo ma, zice unul dintre alti tati invidiosi, ti-am zis io ca fiita suge bine.

– Multumesc ba!

– Felicitari ma, sa-i fie la mai multe, sa se futa si-n cur sa mai ia un Oscar!

– Fii-ta nu e aia care joaca in doua fete si o can? (n.r. two girls one cup) ?

– Nu ma, aia e panarama aia din scara C! Ce panarama ba!!

– Las-o ba pe aia, fii-ta are un Oscar, meri si ia  bere pentru asta!

– E pe merit ma, a supt sa-l ia!

– A supt mult maaa, dar a supt bine!

– Faina fata ai ma Sandele, ea nu fute meciu ca altele!

Tatal era cat se poate de fericit. Ce tata in lumea asta se mai mandreste ca fiica lui are un Oscar pe supt pula? Ca fiica-ta a fost la Burlacu, la Miss ??ranca de pe tarla e nimic daca nu stie sa te futa de sa-ti iasa ochii din orbite, sa te suga de toata vlaga, care-I farmecu?

Concluzie : drumul spre succes e pavat cu multe puli, ai grija doar cum le incasezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Mi-e pofta de tine
Next post Poreclele pe care le folosesc

Arhiva

Categories