Loading . . .

Mi-e pofta de tine

Nu imi place cand mi-e pofta de tine. Ma simt atat de neajutorata. Ma simt de parca as depinde de tine. Nu ar fi asta un lucru neaparat rau, pentru ca vreau sa devin cel putin dependenta de saruturile si atingerile tale. Acel moment in care aproape ca lesin. Acel moment in care nu mai sunt sigura de cine sunt eu. Te simt atat de aproape, asa ar fi normal pentru ca esti in mne. Asa ar fi normal pentru ca mai aproape de atat nu exista – cel putin nu acum.

Mainile tale snt peste tot, pe sanii mei – strangandu-i, devenind una cu ei. Te opresti in jurul sfarcurlor, intotdeauna le dai indeajuns de multa atentie incat sa ma faci sa urlu – si nu sa urlu de nervi.

Ai atentia aia enervanta la detalii, aproape ca vreau sa-mi opresc respiratia sau reactiile doar ca sa te simt cum reactionezi, dar ca sa te simt cm ti dai mai mult interesul sa ma faci sa zbier – atat cat ma tin plamanii astia de fumator, plamanii astia plini de nicotina si gudron. AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa, acela este momentl in care dependenta mea de tine creste la maxim ar eu ma simt din ce in ce mai neputincioasa. E poate sentimentul pe care-l au toti emoistii atunci cand isi doresc sa moara. O neputinta placuta. Iar atunci cand reusesc. Neputinta aceea. Iesi din tine si privesti totul din exterior, dar iti place ce vezi. Esti multumit. E usor macabru sa fac comparatii de acest gen, dar vreau sa te fac sa intelegi cat de neputincioasa ma simt de foarte multe ori langa tine.

Nu vreau sa ma intelegi, imi place sentimentul acela. Nu stiu de ce dar misca ceva pozitiv in mine, e uimitor cum intr-un fel chestia asta chiar te relaxeaza.

Vreau sa iti explic de ce imi este greu sa ma las pe mana ta chiar daca stu ca nu e nimic rau. Eu aceea obsedata de control trebuie sa accept ca altcineva sa preia controlul asupra placerii mele. Dependenta de tine n ar fi un lucru neaparat rau, daca judecam dupa cata placere imi dai. Dar cu mine cum ramane? Cu faptul ca eu te las pe tine sa hotarasti cum si mai precis cat de intens e totul. Vezi, ti-am spus ca mi te daruiesc si sunt neputincioasa. Aproape ca ma fac cadou tie, pentru placerea noastra. E frumos. Dar neputinta aia ma enerveaza pe cat e de puternic orgasmul. E un sentiment tare ciuat.

044

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Amantii amantei
Next post Tata de fiica posesoare de Oscar

Arhiva

Categories