Loading . . .

Suntem ceea ce suntem

 

Poate ca uneori tot ceea ce ramane de facut este sa acceptam ca suntem ceea ce vedem in oglinda. Nu este tot timpul lucrul pe care am dori sa-l acceptam, dar este cel mai apropiat din realitatea : ce vreau, ce am ajuns.

Pe cine naiba mai intereseaza ce caracter are omul cand ne alegem persoanele din jurul nostru in functie de zambete si de cat de repede ajungem in pat unii cu altii. Fie ca ne place sa recunoastem, fie ca nu, totul se reduce de a ne simti bine, a ne simti impacati cu ceea ce sntem, iar daca din doi reusim sa fim unul – totul e cu atat mai bine.

Semanam pentru ca recunoastem (chiar si cu jumatate de gura) ca sntem doi obsedati sexual, daca am fi lasati de capul nostru am sta in pat pana cand ne-am pierde energia inclusiv de a manca. Am zace unul langa altul fara energie de a face orice, fara chef de a face mai mult decat am putea face. Daca nu ar trebui sa mancam, sa ne spalam sau sa bem apa, am fi instare sa stam imbratisati in pat si sa fim unul singur – fara a ne plange prea mult. Am adormi de oboseala in timp ce facem dragote, in timp ce stam imbratisati si ne sarutam. Am face asta toata ziua, am sta in pat, ne-am savura reciproc si am dormi. E pacat intr-un fel ca trebuie chiar sa avem o viata, e chiar pacat ca trebuie sa avem o viata, e chiar pacat ca nu avem cum sa stam toata ziua in pat si sa ne savuram reciproc. Sa ma satur de buzele tale, sa fie santuri sapate pe pielea mea de la atingerle mele, spatele tau sa aiba urme proaspete de unghii, limbile sa ne amorteasca si trupurile sa fie deja lipite unul de alul.

Suntem doi obsedati care am face asta non-stop, am fi instare sa adormim in timpul actului sexual si sa ne trezim mult mai excitati decat inainte. Daca organismul nostru n-ar cere pauza intre partidele de sex am fi instare sa facem asta non-stop.  Poate ca ar trebui sa infiintam noi clubul dependentilor de sex, sa ne hranim cu povestile lor pofta noastra de sex si apoi sa le retraim in timp ce ei se opresc din a le trait. Ar trebui sa creem incontinuu povestile altora de sex pentru ca noi suntem aceia care am reusi sa gasim un apropo sexual inclusiv intr-un salut. Ne-am intelege doar din privi in legatura cu o fantezie intreaga.

Suntem doi obsedati care s-au regasit intr-un orgasm, suntem doi dependenti care stau sub lumina pdismului in societatea care vorbeste pe la colturi despre sex. Fetele recunosc incet ca fac sex si fanteziaza de la varsta la care altele inca se joaca cu papusile, dar noi – noi ! Noi nu ne putem opri sa ne gandim la sex, nu ne putem concentra fara, suntem doi obsedati la care le place sa fie obsedati, doi oameni pe care sexul ii inspira atat de tare incat pentru noi orgasmele inseamna idei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post In sex trebuie sa inveti sa imparti !
Next post Concursul de masturbari

Arhiva

Categories