Loading . . .

sunt confuza

Inchid ochii si-mi amintesc cu placere. Imi amintesc cu placere cum pot sa-ti citesc toata placerea pe fata. Inca dupa atat timp nu m-am hotarat daca-mi place sub tine sau peste tine, dar cu siguranta tie iti place peste mine. Teoretic, daca stau mai bine sa ma gandesc nu este niciunul deasupra pentru ca uneori ajungem amandoi la acelasi nivel.

Uneori nu trebuie sa-mi tremure picioarele pe umerii tai si sa imi vina sa urlu de placere, sa am dilemele alea daca sa te opresc sau sa te las, sa nu fiu sigura ca rezist la ceea ce faci tu acolo sau pur si simplu… Uneori, stam amandoi cuminti n pozitia aia care ne permite sa ramanem acolo.

Raman acolo, cu tine peste mine. Imi plimb degetele pe spatele tau si te lipesc de mine. Imi place sa te simt. Sa iti simt respiratia pe gatul meu. Ma musti usor de lobul urechii, iti plimbi limba pe gatul meu, ma asculti gemand si apoi ma saruti cu foc. Imi spui cat de mult iti place limba mea, dar e sper ca nu numai aia iti place si ca fecare parte a corplui pe care te axezi te innebuneste.

Iti place sa-mi saruti sanii, ma razboiesc cu tine sa nu mai imi lasi dureri de sfarcuri dar mi-e greu. Mi-e greu sa ma razboiesc cu tine pe tema asta pentru ca trebuie sa opresc placerea comuna care vine atunci cand iti plimbi limba peste sfarcurile mele, prinzi cu buzele de ele si toate minunatiile pe care le faci. Sunt momentele alea in care te lasi dus de val si o durere mica parca tinde sa ma excite. Sunt confuza. Nu stiu daca sa te opresc sau sa te las.

De fapt, stiu. Nu vreau sa te opresc, vreau sa te las si ma ambitionez sa treci cat mai mult de zona aia de comfort de care nu sunt obisnuita. Stiu ca vrei sa ma aduci pe niste culmi ale placerii pe care nu o sa mai ajunga altcineva curand, sau poate chiar niciodata. Am incredere in tine. Am incredere in atingerile tale chiar daca uneori simt ca de la atata placere o sa lesin.

Gasesti acele puncte ale placerii mele de care nu cred ca stia cineva, le exploatezi cu rabdare. Buricele degetelor tale sunt curioase, la fel si limba, dintii. Esti exploatorul orgasmelor mele iar eu, eu sunt acel ceva, care inca mai are lucruri de ascuns.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Raspunsul intrebarilor tale
Next post File de jurnal*

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: