Loading . . .

Sunt ca o foaie

Sunt ca o foaie – goala !

Sunt ca o foaie : plina de amintirea cuvintelor care nu au fost spuse. Am insirat de-a lungl intregului meu eu fantezii pe care nu le credeam vreodata in masura de a fi  implinite. Fantezii  pe care nu am avut curajul sa le gandesc, dar le-am insirat de-a lungul bucatilor de hartie, de-a lungul cioturilor pe care le las aiurea prin oras, prin casa, prin cutia in care imi tin notitele.

Sunt ca o foaie : folosita !

Sunt ca o foaie : sifonata !

Foaia se poate transforma in multe lucruri dar cel mai adesea se transforma in gunoi.

Am fost un copac candva, acum sunt o coala goala. Daca stii cum sa ma atingi am sa ma mulez devenind ceea ce-ti place tie. Expertii in foi spun ca asta e origami. Fetele spun ca asta e mica arta de a descoperi cum tu cu o atingere fina, poti sa faci ce vrei. Poti sa scoti urlete, gemete si indoiri ale corpului la care poate nu te asteptai.

Sunt ca o foaie : ai nevoie de mine goala, ca sa ma umpli, sa scrii pe mine suma gandurilor tale care ma fac sa ma umplu. Sa ma umplu de tine, sa ma umplu de placere, sa fiu plina si dezgolita. Sa ramana putine parti neatinse, dar acelea nu au fost neglijate, ci s-a pastrat ceva special pentru ele.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Tocuri = diva !
Next post Sinceritatea unui muz

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: