Loading . . .

Sinceritatea unui muz

Spune sincer, cu mana pe ce vrei tu : ti-a fost dor sa iti infigi dintii in mine? Sa te simti ar folosit pe post de muza si sa admiri zambetul ala care iti spune clar ca dupa ce o sa ajung acasa o sa deschid agenda aia care o am sub tastatura, am sa deschid o coala noua si am sa notez cateva idei. Stii bine ca daca ma inspiri indeajuns de mult ideile astea o sa le citesti. Or sa vina la colectie la cele nshpemii de cuvinte (la propriu) pe care le scriu. Fiecare sarut, fiecare atingere, fiecare tachinare se transforma. Iti place asta?

Uneori cred cu tarie ca iti place sa fi un muz, ca faci anumite lucruri intentionat doar sa vezi daca aceleasi gesturi reusesc sa ma provoace diferit.

 

 

Sa-ti spun o poveste. Pe mine personal ma intarata la maxim totul. Imi place ca in mitea mea sa ruleze la infinit anumite scene, dar din ceva motive pur artistice momentul in care aleg sa le pun pe hartie, multe dintre ele se metamorfozeaza ajungand poate scene sau ganduri care nu au fost atunci. Se transforma in adevarate povesti cu sens, pe care creierul meu le creeaza pentru ca se potrivesc atat de bine cu contextul. Creez contexte si acolo unde nu exista, doar pentru ca pasiunea aceea pe care o emanam amandoi atunci cand ne devoram flamanzi merita sa fie simtita la maxim de toata lumea. Nu am cum sa explic in cuvinte totul. Foarte repede se epuizeaza expresii de genul : trupuri fierbinti, ard cand pui mana pe mine, ador momentele cand faci aia – sau cealalta.

Ca sa arat toata placerea pe care mi-o oferi, ca sa arat de ce imi place sa ma pisicesc atat de mult pe langa tine : profit. Profit de tine si creez povesti care fac alti oameni sa-si muste buzele de pofta, domnisoare sa isi ascunda sfarcurile intarite de sub bluze si sa-si doreasca sa aiba si ele acel muz caruia sa-i spuna : nu musca! Chiar daca-mi place, nu musca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sunt ca o foaie
Next post Param-pam-pam!

Arhiva

Categories