Loading . . .

Siguranta in bdsm

Am observat moda asta a umbrelor si a sforilor. Domnul Grey a trezit in multe domnisoare dorinta de a fi brutalizate atunci cand vine vorba de secsulet. Nu stiu cat de mult le place, atat lor cat si partenerului, cert este ca in film pare indeajuns de apetisant incat sa fie ceva de testat sexologic. Mai mult decat atat, daca a vandut atatea carti iar povestea filmului nu convinge, cu siguranta ca sexul legat trebuie sa fie indeajuns de bun incat sa nu mai conteze nimic.

Legaturile facute pe corp sunt usor de facut. Legaturile facute pe corp sunt la fel de primejdioase. Tindem sa improvizam de atate ori cu o multime de obiecte din jurul nostru, doar de dragul de a ne lasa purtati de val, fara a tine cont vreo secunda de primejdiile la care ne expunem facand un asemenea gest.

Oamenii aia din toate filmele de pe net de acest gen, folosesc toate sforile acelea cu multa atentie. Nu sunt sfori cu mult mai speciale decat ce gasim pe piata. Ceea ce se poate observa cu usurinta din 50 shades of Grey, este ca sunt genul de sfori usor de procurat din orice magazin. Partea interesanta este ca sunt intr-un fel sfori speciale, pentru ca unele aspre, precum cele din canepa, vor lasa urme ingrozitoare pe piele, asemenea unor arsuri.

Pana cand ne vom obisnui cu zvonurile, sa mai schimbam idei interactive.

Sunt curioasa, si am fost mereu, asupra modurilor in care a improvizat fiecare asa ceva. M-am socat intr-adevar de urmele lasate de astfel de improvizatii pe piele, precum si de apropierea de un joc fatal.

Este important ca intr-un astfel de jos sa se evite incheieturile, pentru ca astfel nu risti sa ii opresti circulatia intr-o parte a corpului. In acelasi timp, este important ca nodurile sa nu fie fixe, ci sa joace cam de dimensiunea unui deget. Astfel nici nu aluneca dar nici nu face rana. Cu cat materialul este mai moale, cu atat ranile sunt mai greu de facut. Sforile de matase sunt cele mai potrivite, dar in acelasi timp si printre cele mai scumpe.

Pentru mini-aventuri amatoricesti, puteti incerca totusi o esarfa lunga de matase.

Atentie cu legatul lor in jurul gatului, pentru ca se poate usor sufoca.

Daca nu esti sigur de abordarea necesara, mai bine documenteaza-te sau las-o balta. Mai bine sa improvizezi altceva decat sa te trezesti cu o fantezie erotica transformata intr-un cosmar.

50 shades of Grey - print screen
50 shades of Grey – print screen

2 thoughts on “0

  1. pe multi ii tenteaza, prea putini reusesc sa isi ia placerea dintr-o astfel de arta…iar arta sforilor nu o poti patrunde decat dupa ce reusesti sa deprinzi abc-ul BDSM…si bineinteles, e ca la scoala…depinde de profesor, depinde de capacitatea propriea de a invata si improviza…peste toate, primeaza un singur lucru: mintea si placerea!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Printesa a orgasmelor (tale)
Next post DA!

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: