Loading . . .
Printesa a orgasmelor (tale)

Printesa a orgasmelor (tale)

Articol inspirat de aici

Poate ca ma fastacesc, alint si matai prea mult in cele mai nepotrivite momente. Imi repeti ca nu esti un print care sa ma salveze si sa ma alinte. Avem momentele noastre de cuddling dar nu alea ne trezesc poftele. Nu esti printul visat care sa intre in mine incet, in vesnica pozitie a misionarului, sub plapuma grea a bunicii, totul pe-ntuneric si daca se poate la 3 zile dupa nunta. Nu esti printul care vine pe cal alb si ma maleaza de orice ar putea sa imi provoace gretica la stomacel, pentru ca discutam despre sex. Nu esti. Dar eu sunt o printesa alintata, careia ii place sa i se livreze totul pe tava. Incepand de la cafea, atentii si mangaieri, iar mai apoi terminand la orgasme multiple si somn de voie. Cred in dormitul dupa sex, este dovada ca ti-ai folosit toata energia si meriti sa dormi.

Nu esti deloc printul povestilor, dar eu m-am transformat in printesa orgasmelor.

Traiesc atat de intens atingerile tale, traiesc atat de intens sarutarile tale. Ma alint si imi golesc creierul. Te las sa iti plimbi mainile flamande peste corpul meu. Iti dau cuminte toate orgasmele, tie, animalul care pune in pericol in fiecare secunda venirea printului. Nu il astept sa ma salveze de orgasmele tale, nu vreau sa-si faca griji dupa tipetele mele ca ar exista o sansa – cat de mica – sa fiu in pericol. Chiar daca ma vede de la departare si par sechestrata si zbier, sa stea linistit, legaturile de pe corpul meu mi-au fost facute pentru ca vreau. Legaturile de pe corpul meu sunt acolo pentru ca le accept, pentru ca surprinzator imi creeaza o excitatie care-mi scapa de sub control. Nu pot sa ma opresc in a ma simti continuu excitata, din a-mi dori tot mai mult buzele tale sa se intalneasca cu taote sforile care se rascolesc in jurul meu, de parca ar fi cel mai stramt suit probat vreodata.

Te am asadar pe tine, animalul nesatul, care alinta printesa. Printesa orgasmelor tale, pentru ca ele ma transforma in ceva. O sa ma transforme intr-o printesa nesatula si pretentioasa, intr-un monstru cu zambet si cereri exacte. O sa ma transformi intr-un animal ascuns sub mataielile unei printese. Pentru ca am sa am aceeasi privire inocenta atunci cand o sa ma matai spunadu-i ca astazi vreau sa schimbam povestile, iar printesa sa se transforme intr-un monstru dominant care o sa-i fure orgasmele. Care o sa-ti fure genunchii, coapsele, mainile, tot. Le va lega si apoi te va teroriza. Se va hrani cu tine sorbindu-ti orgasmele si privindu-te cum tremuri de placere.

Printesele astea ale orgasmelor sa stii ca sunt un specimen pe cale de disparitie. Inocenta lor este intotdeauna un lucru de care trebuie sa te indoiesti. Pentru ca par atat de simple si inocente, nu inseaman ca n-or sa te futa pana cand te epuizeaza. Am sa iti simt si am sa tanjesc, ca orice printesa, la animalul care ma face sa ma topesc. La animalul care-mi amana orgasmele de oftica, si care nu ma lasa sa ma alint prea mult – pentru ca ma invat.

Am sa te doresc tot mai mult, pentru ca o printesa stie ca un print este trecator, dar un animal este mai bun la casa omului. Asa ne invata si din basme!

1XXX_6733

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O alta stare de spirit
Next post Siguranta in bdsm

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: