Loading . . .
sex prost vs sugar daddy

sex prost vs sugar daddy

Dezbaterea ultimelor zile a fost pe tema asta. Mai bine sex bun cu unu sarac decat sex prost cu unu care te tine in puf si iti face baie in hartii de sute de euro. Mai bine proasta ca sa nu iti dai seama cat e de gretos omu, mai bine nu-stiu-cum. Am schimbat pareri si idei cu unul cu altul si concluzia este tot zero.

Cineva mi-a spus ca poate ala nu se numeste sex prost, se numeste doar sex repejor. Nu stiu ce sa zic. Placerea lui o inteleg, ca doar el in 10 minute si trei ture de dat din cur, are un orgasm. Poate nu e intens sau macar atat de placut pe cat poate dar e destul incat sa nu se mai simta ca-i atarna coaiele pana la genunchi. Unii poate asa s-au obisnuit de-a lungul timpului, sa se goleasca doar. Poate sunt oameni la care chiar nu le place sexul, dar cu siguranta sunt indeajuns de multi oameni care nu stiu. Nici eu nu sustin ca stiu sa ma fut, stiu ca imi place cum o face el. Bine, recunosc, ador cum o face el. Incerc sa descriu cat de frumos si de bine lucrul asta, in speranta, ca pe undeva mai inspir pe cineva.

Sexul prost vine din needucarea noastra in a ne cunoaste, apoi din a lui/ei. Vine de la noi, de la faptul ca nu vrem, chiar daca stim ce ne place, sa-i aratam la celalalt sau sa vorbim despre asta. Ne temem poate prea mult de faptul ca cel de langa ne judeca preferintele sexuale.

judec

La capitolul sugar daddy, situatia cred ca e putin mai diferita. Bine, putin mai mult. Cred in naivitatea mea, ca exista domni atat de darnici financiar care nu o fac doar din cauza frustrarilor sexuale. Majoritatea cred ca profita de naivitatea fetelor, studentelor dispuse sa desfaca picioarele la vazul unor hartii de bani. Aici e mai ciudat, eu cred ca multe fete se arunca asa primului venti care scoate un teanc de bani. Atentie domnitelor, nu toti oamenii de  afaceri cu care v-o trageti va vor binele, sunt aia mai usor dubiosi care va umplu de bijuterii prea repede e posibil ca intr-un concediu sa va uite prin vreun bordel. Sau, daca sunt darnici prin doua.

Nu stiu daca as vrea sa am un sugar daddy, observ deasemenea ca visul domnisoarelor este unul care sa le umple de cadouri si bani. Eu vreau unul care sa ma umple de placere. Iar daca sexul e prost sa fie pentru ca nu suntem compatibili si nu pentru ca nu stim sa ne deschidem gura despre ce ne place.

*ca sa nu spuna fanii ca nu pun si pozele trimise de ei, astazi, am potrivit-o*

noutati 158 X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post obsesie nedefinita
Next post Cel mai fierbinte sarut

Arhiva

Categories