Loading . . .

Secretul

Iti plac secretele nu-i asa? Iti place sa stii lucruri pe care n-ar trebui in mod normal sa le stii. Lucruri pe care nu le stie lumea. Cat de mult vrei sa stii secretele mele? Toata lumea are un secret valoros. Cu ce te ajuta ca-l stii pe al meu? Care ai vrea sa-l stii? cel mai ascuns sau cel mai fierbinte? Da. Exista cate unul de fiecare fel.

De o vreme, am renuntat la a mai ascunde ceva. Nu stiu daca a fost neaparat cel mai inteligent lucru pe care l-am facut. Am renuntat la secrete si am profitat de bloguri sa spun tot ce am pe suflet. M-am ascus totusi in spatele cuvintelor, m-am ascuns in spatele unor poze ciudate. M-am ascuns in spatele unui pseudonim, in spatele unui obiect. O mana de biti care ma lasa sa-mi spun toate secretele fara ca cineva sa ma creada, dand dreptul tuturor sa ma judece.

Apar goala. Golita de secrete si de fantezii. Imi pun toate dorintele, gandurile si frustrarile. Pun pe tava tot ce am. Te uiti la mine si ma suspectezi ca as avea secrete. Ma suspectezi ca ti-as ascunde ceva. Chiar daca-ti spun ca nu este asa, nu ma vei crede. Stii sigur ca toata lumea are un secret iar tu esti hotarat sa il descoperi.

Imi pare rau ca te dezamagesc, dar l-ai descoperit. Asta este secretul meu. Stie toata lumea de el, drept urmare nu se mai incadreaza in a fi un secret. Dar este. Este un secret pentru ca sunt bucati din mine pe care nu ar trebui sa le stie lumea. Sunt bucati din mine care ma fac uneori sa ma simt prost pentru ca le gandesc, dar sa ma simt mult mai bine in momentul in care le spun.

Secretele nu sunt facute sa te roada, secretele sunt facute pentru tine, sa le tii aproape, sa le spui in soapta sau sa le traiesti. Traieste-le din adancul inimii tale pentru ca altfel isi vor pierde esenta. Isi vor pierde intensitatea. Se vor transforma in frustrari, se vor transforma in ceva urat. Bucura-te de secretele tale! Traieste-le! Da-le viata !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Frustrarea de weekend
Next post Cafeaua de dimineata

Arhiva

Categories