Loading . . .
Scrisoarea unei pubertare catre sotia iubitului

Scrisoarea unei pubertare catre sotia iubitului

Draga mea,

Nu eram sigura ca doresc sa-ti scriu aceste cuvinte. M-am decis totusi ca ar trebui sa stii. Ar trebui sa stii restul amanuntelor de la mine. Am vazut ca ai simtit prezenta mea prin casa. El promite ca o sa-ti spuna de mine si ca o sa fugim in lume. Nu sunt naiva, stiu ca nu o sa o faca. Asa m-a mintit si cel de inaintea lui. Nu e nimic nou. Asa te minte si pe tine. Nu cred ca este vorba de iubirea aici si nici nu am raspunsurile intrebarilor pe care le ai tu pentru mine. Crede-ma ca-ti inteleg nemultumirea, furia, nervii si lacrimile. Imi pasa, cum sa nu-mi pese, dar intrebarea potrivita este: lui ii pasa?

Am sa-ti spun cu mana pe inima ca nu stiu raspunsul la ea. Stiu doar bucati prea mici si prea nesemnificative. Stiu ca-i pasa indeajuns incat sa dispar eu. Dar nu destul incat sa nu se mai intample. O sa-l ameninti cu orice. O sa va bateti si urlati unul la altul. Nimic din toate astea nu vor conta prea mult.

Te rog sa-l ierti, pentru ca orice se intampla, in final tot la tine se intoarce. Te rog sa-l ierti, e un om superb. Tine la tine. In felul lui, dar tine la tine. Cred ca e chestia aia cu iubire intre voi. Intre noi nu.

E vina mea. E vina mea pentru ca eu daruiesc totul oamenilor care nu merita. Nu, te rog, nu ma intelege gresit. El merita multe!

Da. Merita multe, dar nu inteleg de ce nu i le daruiesti tu.

Eu fac pe naiva si ma bucur de zambetele inocente surprinzandu-l cu plastilina – cu plastilina!!!! Nici mie nu imi vine sa cred ce spun. Cum sa surpinzi pe cineva si sa il faci sa zambeasca ore intregi cu o bucata de cauciuc modelabil colorat.

Imbratisarile seara cand ne trantim epuizati de alcool in pat, multumirea printre soapte pentru inca o zi superba ar trebui sa fie indreptate spre tine.

Nu este treaba mea sa ii dau atentie, sa ii indeplinesc visele sau sa il fac sa se simta iubit. Esti acolo si i-ai promis ca o sa-i faci asta, dar cumva, in toata perfectiunea zilelor ai uitat si te-ai bazat doar pe egoismul propriu – care iti spune ca el trebuie sa-ti faca toate poftele. Dupa poate prea multe zile de a se concentra sa-ti faca pe plac si-a dat seama ca nu este animalul tau de companie si ca doreste si el atentie. I-am dat eu pentru ca eu am fost la indemana. Pentru ca eu am fost foarte usor de combinat si nu se astepta sa gaseasca atat de multa atentie.

Nu i-am spalat creierul si nici sex nebun in ganguri n-am facut. I-am dat atentie si l-am bagat in seama. L-am pupat si l-am facut sa se simta dorit. I-am spus ca-l doresc si nu am pus nicio intrebare despre tine.

Draga mea, nu ai vrea tu oare sa-ti amintesti cum era la inceput cand pasiunea era mai mre decat nevoia continua de atentie? Nu ai vrea sa privesti la rece toata situatia si sa te hotarasti daca mai merita tot circul asta?

Sunt o pubertara nefututa care-si ocupa secundele scriindu-ti si explicandu-ti ca nu mi-l trebuie. Te rog frumos sa-l iei, sa faci ce vrei cu el. Sa il futi – nu doar la cap. Sa-i dai atentie si sa-i promiti ca nu-l mai lasi vreodata sa cada in bratele altei femei, iar daca faci asta, eu promit ca nu-l mai fut. Nici la cap, nici la imaginatie, nici la propriu. Nici.

Poate ca lui nu ii pasa, dar dupa cum spuneam, sunt destul de naiva sa-mi pese mie.

Cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Teoria propriului orgasm
Next post Inchide ochii

Arhiva

Categories