Loading . . .

Inchide ochii

Atunci cand inchizi ochii te astepti sa visezi. Te astepti ca visele sa inceapa sa ti se deruleze in fata ochilor, chiar daca ei sunt inchisi. Stai intins in pat, relaxat, incerci sa nu te gandesti la toate lucrurile care te-au obosit sau epuizat pe perioada zilei. Incerci sa nu te gandesti la nimic ce ar putea sa nu te relaxeze. Incerci sa iti imaginezi ceva ce te face sa visezi frumos. Te gandesti la mine iar. Poate asta ar trebui sa ma bucure. Sunt sigura ca exista cel putin o persoana pe care acest lucru nu o bucura deloc, dar deloc!

054 (2)

Inchide ochii si aminteste-ti ce bine este sa stam pur si simplu cu trupurile lipite unul de altul sa nu zicem nimic, sa nu ne gandim la nimic . Dintr-un reflex ne sarutam din cand in cand, iar imbratisarea este foarte apropiata. Simt mana ta pe spatele meu plimband-se si lovindu-ma peste fund.

Inchide ochii si deruleaza iar in capul tau ceea ce faceam acum cateva minute cand amandoi tanjeam dupa orgasme. Tu voiai sa-l lungesti pe al meu, eu voiam sa-l lungesc pe al meu, tu voiai sa-l amani pe al tau – mie nu prea imi pasa ce se intampla cu al tau atat timp cat al meu e indeajuns de intens. Ochii inchisi sunt de atatea ori cel mai relaxant lucru pe care il poti face, unii incearca sa-si imagineze altceva dar nu este nevoie decat sa iti golesti mintea si sa savurezi momentul.

Inchide ochii si nu te gandi la nimic. Inchide ochi si incearca sa nu-ti amintesti gemete, atingeri, urlete, reprosuri, telefoane. Nimic din toate astea nu conteaza pentru ca tu trebuie sa te relaxezi. Pozitia de yoga ideala – cum ar spune altii.

Ochii inchisi te ajuta mult mai bine sa-ti reamintesti toate lucrurile alea chiar daca – probabil  de cele mai multe ori nici nu-ti dai seama ca aduni amintiri.

Inchide ochii si viseaza, relaxeaza-te. Hai in lumea aia care tanjeste dupa tine. Asculta-ma, viseaza-ma, doreste-ma. Tine  toata avalansa asta de ganduri si fa ceva cu ea. Tine toata avalansa asta de relaxare si dorinta pentru ca momentl nostru este acela in care tu trebuie sa-ti recapeti fortele, la fel si eu. Tot ceea ce se intampla sunt ochii inchisi si meditarea.

Poate ca acesta este modul cel mai usor de a ne relaxa.

Sexul si ochii inchisi.

Viseaza cu mine, inchide ochii !

 

One thought on “0

  1. ,,Inchide ochii,, O frumoasă paralelă intre a visa cu ochii inchisi si dorinta de a te relaxa cu ochii inchisi.Inchizi ochii si încerci să te relaxezi,dar mintea îti derulează imagini cu ceea ce s-a întâmplat înainte.Cum să te relaxezi,când închizi ochii si retrăiesti toată pasiunea,gemetele si atingerile.Încerci si visezi,încerci să te relaxezi. Oare poti?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Scrisoarea unei pubertare catre sotia iubitului
Next post Andrei

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: