Loading . . .

scepticism

Cred ca este momentul in care sa preiau putin din initiativa asta. In care sa iti desenez asa cum stiu eu mai bine, toate momentele acelea in care inspiratia ma domina. Sunt unele momente in care mi-as dori sa stii cat de mult vreau sa opresc timpul doar pentru a scrie ce gandesc atunci. Mi-e teama ca voi uita toate gandurile alea pe care le pot impartasi cu ceilalti, toate lucrurile pe care ma faci sa le simt, lucruri despre care toti spun ca nu pot fi exprimate in cuvinte. Eu am toate cuvintele alea pentru ca tu mi le dai, chiar daca nu ma lasi (rautate ce esti) sa le notez ca sa nu le uit!

Am fost sceptica atata vreme in legatura cu toata fierbinteala aia despre care-mi vorbeai tu. Toate bucatile in care te vedeam ca te chinui, te vedeam ca e greu, ca te arde. Prima data cand am simtit asta am fost confuza. Nu stiam ce simt sau de ce. Nu stiam ce se intampla dar stiam sigur ca fierbinteala aia ma face si pe mine sa ma simt la fel de bine ca pe tine. Ma face sa te doresc. Ma face sa te inteleg de ce iti place si mai ales : de ce.

Poate ca as fi vrut sa stiu asta de mai mult timp. Mi s-a indeplnit dorinta de a simti si e fierbinteala mea, fierbinteala noastra, sa nu mai fiu egoista si sa ma simt aiurea. Sa stiu exact cum este sa iti doresti sa nu se mai opreasca, sa iti doresti totul doar pentru ca stii ca poti avea totul.

M-am temut totusi de acest sentiment pentru ca stiu un lucru. Stiu ca este greu de rezistat. Fierbinteala aia este semnul ca punctul culminant este acolo, iar apoi urmeaza acel descrescendo pe care nu mi-l doresc neaparat. Vreau sa raman in mijlocul fierbintelii, in varful muntelui de placere, vreau sa raman acolo simtindu-te cald. Te vreau (chiar daca suna a anunt de matrimoniale) racoros pentru ca eu sunt un vulcan de caldura si hormoni la care tu ii faci fata de fiecare data. Te vreau chiar daca eu sunt sceptica, te vreau pentru ca-mi place sa te simt. Te vreau pentru ca m-ai facut sa-mi dau seama ca am sentimente, ca nu sunt o frigida care face totul doar pentru ca lui ii place.

M-ai facut sa ma iubesc si sa ma descopar mai mult decat mi-as fi putut imagina. M-ai facut sa ma maturizez din punct de vedere al placerii, sa nu ma mai las usor si sa fac orice mi se merita. Sa nu mai privesc sexul ca pe un sport, sa-l privesc ca pe o relaxare pe care o merit pentru ca fac si eu ceva, nu doar stau pe spate si imi astept alintul care mi se cuvine. M-ai facut sa fierb, la propriu, din fiecare muschi si por, sa fierb de placere. Sa ma simt obosita si sa inteleg de unde s-a nascut sentimentul acela de a dormi dupa.

Scepticismul meu a fost ucis. Toate miturile pe care le stiam, din care sustineam cu tarie o parte au disparut. Am creeat altele din nevoia de a avea mituri. Tu dragul meu, acest muz perfect vei deveni la momentul potrivit un mit, pentru ca perfectiunea nu stie sa dureze o eternitate decat daca este bine scrijelita in mituri. Miturile devin realitate doar cand cineva stie sa citeasca in spatele tuturor soaptelor, imbratisarilor, privirilor, sarutari si nu in ultimul rand : ORGASME !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Atunci cand castigi tu razboiul
Next post V. Vineri. Versuri

Arhiva

Categories