Loading . . .
Sarutul diminetii

Sarutul diminetii

Ți-am simțit buzele pe piele, respirația mirosind a cafea. Știam că este dimineață. Este momentul să mă trezesc, dar înainte de toate vreau să mă bucur de atingerea buzelor tale. Pielea mea tânjeste după tine în fiecare moment mai mult, respirația mea se oprește puțin uneori. Respir sacadat și nu mai reușesc să ascund faptul că m-ai trezit. Este adevărat, clișeul mirosului de cafea și a buzelor tale cu aroma dimineții pe ele este un lucru care mă trezește instantaneu fără nicio problemă.

Sărutul dimineților ploioase în care nu ai chef să te dai jos din pat, zaci și citești povești.

Ce citim astăzi? Povestea bestiei care avea o bibliotecă imensă de cărți, sau a prințesei care fugea. S-au iubit și ei, fără să nicio taină. Nicio vrajă nu i-a întrerupt.

~ o ~

Afară ploaia are aroma orgasmelor noastre matinale. Atunci când ieșim să mâncăm înghețată în ploaie, râdem că suntem uzi iar oamenii se uită ciudat la noi. Mă săruți apăsat, iar acum iar ai reușit să-mi strici tot machiajul și să-mi întinzi înghețata pe față. Nu pot nici măcar să mă enervez pe tema asta, mă uit la chipul tău și mă înveselesc. Mă prinzi de fund și – asta e – sunt a ta babyboy , iar d-aici și furtuna

One thought on “0

  1. Alături de cafeaua de dimineață ajung și eu aici ca să-și văd gândurile. Să le citesc și să mi le imaginez la rândul meu (ora la care ajunge acest comentariu e doar o întâmplare).

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Transformarea
Next post Intoarcerea gandurilor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: