Loading . . .
S.

S.

Submisivitatea este despre a simți totul, la fel cum o simte fiecare. Submisivitatea este, despre a te duce în lumea în care partenerul tău vrea să te ducă. Să te lași complet pe mâna lui, să crezi în el cu fiecare părticică a ta. Partenerul tău este cel care, în acest moment, are control total asupra plăcerii tale. Acest lucru este, cel mai frumos și liniștitor lucru care se poate întâmpla.

Surprinzător, nu înseamnă că tu nu o să faci nimic.

Surprinzător, nu înseamnă că tu o să faci toată treaba.

Surprinzător, înseamnă doar că amândoi, la comun acord, v-ați setat limitele față de care nu doriți să mergeți. Amândoi, la comun acord, știți ce vrea celălalt, cum, de ce. Cât de tare, cât de violent, cât de mult și toate aceste amănunte care contează mai mult decât orice.

SexShop.ro

Submisivitatea este despre a pierde complet controlul și a-l dărui celuilalt, pentru că văzând plăcerea de pe chipul lui când se hrănește cu plăcerea ta. Toate acestea creează un cerc infinit de clișee orgasmice. Clișee care se pot descrie în cuvinte, dar este o risipă mult prea mare de litere, pentru că toate clișeele astea, submisivitatea mea, orgasmele mele, trăirile mele, sunt doar lucrurile pe care eu le pot descrie. Iar eu le descriu, așa cum degetele mele știu să o facă, atunci când îmi pierd complet controlul în brațele tale. Mă las pe mâna ta – la propriu și la figurat – îți dedic ție toate orgasmele mele, iar în același timp, ajung să-ți dedic tot ție, o sumedenie de cuvinte frumoase, care încearca să descrie pe cât de aproape, toate stările prin care trec, atunci când dau jos ziurile din jurul meu și te las să pătrunzi în mine.

Ca un dominator, tu vei pătrunde. Vei pătrunde în mine atât fizic cât și psihic. Te vei juca cu mintea mea, până când te vei asigura că nimic nu mai contează, că e goală, că îți aparține toată așa cum îți aparțin eu. Totul îți aparține, iar atunci când tu ești cel care deține toate orgasmele mele, profiți de acest lucru în fiecare moment.

Ai grijă să nu mă lași să le am pe toate când vreau eu. Nu cumva să scap vreo secundă de sub control. Îmi place în lumea pe care o creezi, dar îmi place la nebunie și să vreau să evadez. Tot timpul vreau să evadez pentru un moment, dar apoi, mă simt ca într-o colonie penitenciară, îmi dau seama că nici dacă mă lași nu mai vreau să fug. Toată lumea pe care o construiești în jurul orgasmelor mele, plăcerii mele, viselor și fanteziilor mele care se împlinesc așa cum mi le-am imaginat vreodată (chiar mai intense de multe ori). Toată lumea asta este ceea ce vreau.

Submisivitatea este despre a te simți cel mai bine cu tine. Cu alegerile pe care le faci, atunci când intri în pat fără haine. Atunci când toate frustrările, oboseala, tabuu-urile, sunt lăsate lângă pat. Atunci când toate fetish-urile se conturează și devin realitate, golindu-ți creierul, încărcându-te cu energie și făcându-te să te bucuri de goliciune ata, de buze, de atingeri, de tremurat, sărutări adânci, palme, zgârieturi, sfori, mușcături, țigara de după și somnul dintre ele.

Submisivitatea sunt ceea ce am descoperit, lucrul de care sunt mândră. Limitele pe care le testez în continuare.

XXX_6733-131

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Inclesteaza-ti pumnul!
Next post tu, eu si berea

Arhiva

Categories