Loading . . .
Inclesteaza-ti pumnul!

Inclesteaza-ti pumnul!

Cand te vad zambind, stiu ca o sa pui la cale inca o chestie nastrusnica. Atunci, doar atunci stiu ca o sa vii cu o idee care poate nu o sa-mi convina din prima. O sa fac nazuri si o sa-mi dau ochii peste cap. Asa fac eu de fiecare data cand vii cu cate o idee, care mai de care mai ciudata. Imi aduci intotdeauna argumente pentru ceea ce urmeaza, dar scepticismul meu asupra lucrurilor nu inceteaza sa apara. Dureaza mai mult pana cand incep sa am incredere in mine pentru a face lucruri. A fost mult mai usor sa am incredere in tine, sa ma las pe mana ta cu fiecare atingere si fiecare orgasm. Roata incet incepe sa se intoarca, iar tu vrei sa te lasi pe mana mea.

Poate ca nu sunt atat de deschisa precum credeam, dar, cu siguranta, am invatat sa am incredere. Stiu ca la un momentdat am sa inteleg mult mai multe. Secretul orgasmelor supreme consta doar in incredere si comunicare. Nu vreau sa mai las nicio stanjeneala sa ma opreasca din a ridica toate barierele si a ma hotara unde sa le arunc. Limitele tale sunt testate prin ale mele, si viceversa. Limitele noastre se construiesc in orgasme si atingeri, toate celalalte sunt doar momente in care incercam sa ne dam seama ce s-a intamplat.

Uneori ma intreb si eu, care e limita pe care nu o sa o depasesc. Apoi, propui tu ceva nastrusnit iar eu ma gandesc dupa asta, ce e dupa asta nu mai vreau. E prea mult!

Dar nu e prea mult, nu e prea mult atat timp cat corpul meu freamata de placere privindu-te cum savurezi fiecare orgasm.

Mi-ai descris tot ce vrei, cu un lux de amanunte care ma lasa masca. M-ai pregatit psihic pentru seara in care tu o sa primesti ce-ti doresti. Simteai scepticisml si imi miroseai frica. Ai stiut ca excitarea si foamea dupa placere o sa detroneze totul. Iti place sa ma pregatesti de fiecare data cand stii ca depasesti zona mea de confort. Poze, articole, video-uri. Tot ce este necesar pentru a-mi explica exact ce vrei. Am privit, m-am documentat cu ochii mari. Nu imi venea sa cred. Era ceva ce ma scotea complet din orice vis erotic l-as fi putut avea. Imi venea sa-ti spun: nu, eu nu fac asta!

Apoi mi-am dat seama ca eu nu am dreptul sa refuz nimanui nicio placere, fantezie, fetish sau cum mai vrea cineva sa-i spuna. Daca tu, mi-ai facut pe plac de atatea ori cu lucruri care pareau banale pentru mine, dar care, mai tarziu au ajuns sa fie foarte importante. M-ai invatat atat de multe despre mine, iar eu n-am facut decat sa stau linistita si sa ma las alintata. Acum, este momentul meu sa te alint, iar tu imi arati exact cum vrei ca eu sa fac asta. Fara nicio frica de faptul ca eu – tocmai eu – mi-as permite sa te judec pentru asta.

***

Te-am intins in pat, ti-am departat picioarele si m-am asezat acolo. Iti vedeam tot corpul si privirea flamanda.

ai vazut ce ti-am dat?

Oh da, am vazut. Mi-e teama sa fac ce se intampla acolo. Cel mai probabil ne vom intalni undeva la mijloc. Cel mai probabil foamea mea dupa placerea ta se va contura in orgasme imense din partea ta. Nu stiu ce se va intampla si habar nu am cum, dar in seara asta am sa fac o… nefacuta.

M-am foit cateva momente pentru a vedea cum sa incep. M-ai vazut incomodata de situatia in care tu stai si astepti. Te-ai ridicat si ai inceput sa ma saruti cu pasiune. Buzele tale reci mi-au facut corpul sa fremete de pofta imediat. M-ai atins usor, cu buricele degetelor peste sani, te-ai oprit la sfarcuri. Te-ai oprit cu degetele pe ele și m-ai privit.

Am înțeles privirea ta.

Mi-am coborât mâna printre picioarele tale și am început să te mângâi. M-ai sărutat. Mă sărutai cu pasiune pe măsură ce mâinile mele se plimbau curioase, strângeau, masau. Mi-ai spus deja că nu strâng destul de tare, așa că mi-am coborât ambele mâini, să pot să te strâng tare. Simțeam  după cum mă săruți și mă muști ușor de buză plăcerea ta. Adevărul este, că mă udam la maxim doar văzându-te cum te exciți.

Am strâns tare de ele, le-am strâns până când semănau cu niște mingiuțe mici, care încercau să scape din pumnul meu. Te-am auzis gemând și am știut că sunt pe drumul cel bun. Am prins de ele, astfel încât să ajungă sub strânsoarea mâinii mele, mi-am încleștat pumnul și am lovit. Nu știam ce simți, nu îmi dădeam seama cât dau de tare. Nu puteam să știu nimic din ce simți. Fiecare lovitură a mea, era tot mai puternică sau mai slabă, dar ghidată de gemetele, mușcăturile și săruturile tale.

Mi-am încleștat pumnul și am dat, până când mâna a început să mă usture, iar forța din mână să mă lase. Gâfâiai, iar respirația sacadată era semn că îți place. Ai căzut pe spate, epuizat atunci când m-am oprit. Culorile pe care le aveai erau din toată paleta. De la mov unde fusese strânsoarea, roșu unde erau loviturile, zecile de culori ale plăcerii pe care le aveai. Spatele meu era plin de zgârieturi din cauza plăcerii. A durerii, a intensității, a lucrurilor pe care le-am făcut eu, dar care te-au făcut în fiecare secundă să pulsezi și să gemi de plăcere tot mai tare.

Am luat uleiul de masaj de jos, l-am întins pe tot corpul tău și te-am mângâiat ușor. După sesiunea asta care m-a scos complet din orice fantezie pe care aș fi putut să o am atunci când te fac să te simți bine. După ce te-am văzut atingând plăceri în feluri în care nu m-aș fi gândit că ai putea, dar erai acolo, pe culmile orgasmelor. După toate astea, un masaj care să te facă să explodezi ca o fântână arteziană este exact ce meriți

IMGP1550-1

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Blocata in tocul usii
Next post S.

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: