Loading . . .
Perfectiunea submisivitatii (part 5)

Perfectiunea submisivitatii (part 5)

Întotdeauna mi-a făcut plăcere să mă documtentez despre lucruri. În special despre lucruri pe care urmează să le fac. Fie că era vorba de plimbări, filme la care urmează să mă duc, dar în special când era vorba de noi provocări sexuale pe care le primeam. Am încercat din orgoliu să ating o perfecțiune sexuală. O perfecțiune pe care nu știu dacă am făcut-o pentru mine sau pentru cel care era lângă mine. Am știut că atunci când ignori lucrurile, atunci când nu știi, când nu cunoști sau când nu ești foarte curios, toată sexualitatea se va limita. Este greu să ai încredere că lucrurile vor fi bune, chiar și din punct de vedere sexual, când cunoașterea ta despre ce urmează să se întâmple este limitată.

M-am documentat de curiozitate. M-am uitat ore întregi la oameni legați, la filme care spuneau că plăcerea este pe ambele părți. Am plecat de la diferențele și limitele care se crează în BDSM și am ajuns la masochisme care – cu siguranță – erau departe de linia mea de confort și de înțelegere.

Am ales cu mult timp în urmă să nu spun nu unor lucruri pe care nu le înțeleg. Să nu arunc idea departe și să mă prefac că nu există oameni cărora să le placă așa ceva. Apoi, privindu-te, mă gândeam că aș putea să mă las pe mâinile tale. Să te las pe tine să descoperi plăcerea mea. Adică, să îmi provoci o curiozitate și mai mare atunci când începe să încolțească în mintea mea idea despre ce vrei să încercăm.

Ador să petrec mult timp pregătindu-mă atunci când trebuie să ies. Tuturor ar trebui să ne ia o eternitate să facem asta pentru că cea mai frumoasă senzație este privirea pe care ți-o dai înainte să ieși din casă, când știi că totul este perfect. Aceea este senzația care crește intensitatea încrederii în sine. Dar senzația asta se construiește încă de la dilema cu ce naiba mă îmbrac. Îmbrăcămintea spune multe despre noi, iar eu țin atât de mult, cu dinții la tot dansul pinguinului de a lua fuste sau rochii. Totul trebuie să fie lejer. Să se aranjeze frumos pe fund și în special pe șolduri. Să scoată picioarele în evidență și sfârcurile. Detaliile trebuie să fie puse la punct. Manichiură, machiaj, ruj mat care nu rămâne pe țigări. Vizibilitate doar la unele unghiuri spre decolteu și fusta îndeajuns de lungă încât să nu fie – prea scurtă. Încălțămintea comodă, cu darul de a nu umbla ca o cămilă constipată care tocmai dorește să planteze cartofi pe tocuri cui. Toate astea sunt o combinație care se construiește cu greu, dar merită.

În seara aia.

Am învățat să am răbdare cu mine, să mă privesc în oglindă. Să mă văd așa cum mă vezi tu. Goală de toate inhibițiile și secretele, hainele undeva lângă picioarele mele. Încrederea mea în privirea ta este aceeași cu încrederea pe care o am în mine.

Chiar dacă nu știu multe dintre lucrurile pe care le pregătești pentru mine, ce este sigur este că tot timpul acesta pe care l-am folosit pentru a fi perfectă, o sa fie admirat de tine. Îmi vei distruge perfecțiunea aceasta în câteva minute făcându-mă să tremur, să zbier și să mă topesc de plăcere. Să mă preling de sudoare și orgasme, semi leșinată de plăcere și cu un zâmbet tâmp pe chip. Să zac pe pat fără să am puterea sau chiar posibilitatea să mă ridic măcar un centimetru, pentru că sunt între o criză de râs și dilema de a adormi. Asta știu că se va întâmpla cu siguranță.

Știind toate astea, nu mă oprește să îmi petrec ore întregi arătând perfect pentru tine. Zâmbetul pe care-l ai atunci când realizezi cât de mult am petrecut pentru un moment de perfecțiune lângă tine.

Ridică-mi sau rupe-mi fusta, desfă-mi picioarele și nu mă lăsa să le aduc foarte aproape unul de altul. Caută un film porno care mă va face să mă preling de plăcere doar privindu-l. Fă-mă să tremur de plăcere, așa cum îți face ție plăcere, iar pentru asta voi petrece oricât de multe ore este nevoie pentru a avea aspectul perfect atunci când apar în tocul ușii.

SexShop.ro

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Perfectiunea submisivitatii (part 4)
Next post Adancimea gandurilor

Arhiva

Categories