Loading . . .
Revansa Vs Razbunare

Revansa Vs Razbunare

Adevarul este ca, dezbatand si aberand intr-una la acelasi subiect ajungi sa vrei sa fii citit. Ajungi doar la cretina concluzie ca nu esti citit si ca maximul care poti sa-l faci este sa te faci vazut intr-o lume care in mai multe unghiuri se intersecteaza cu lumea ta. Nu ai ce sa-i faci. Asta este situatia. Nu, nu am deschis acest post ca sa aberez random doar ca sa arat ca pot.

Port de cateva zile niste discutii relativ interesante. Discutii despre alti oameni si sexul lor. Discutii infinite si eterne despre fiecare si felul lui de a fi. Intotdeauna am fost complet diferiti cand vine vorba de sex, iar acum, in luna in care toti isi scot de la intuneric fuck buddie’s si relatii ascunse, sotiile si iubitele sa faca in ciuda celor care sunt singuri. Toti acestia uita ca intr-o  zi, au fost si ei asa.

Ador sexul de revansa, oricand la orice ora din zi si din noapte. Este momentul in care recunosc cu mana pe suflet, sau pe ceva tare, ca poate am gresit cand am judecat tipul. Poate ca nu eram amandoi in starea necesara de a face sex. Poate ca se putea mai bine, iar eu vreau sa vad cum se putea mai bine. Vreau sa vad cum sexul pe fuga se transforma in ceva pasional, dar nu foarte infiorator. Mangaielile se pot distinge de momentul in care doar ne dezbracam, trupurile noastre ajung sa se lipeasca unul de altul si reusim chiar sa emanam placere prin fiecare por. Acela ar trebui sa fie sexul de revansa. Nu este intotdeauna dar ador si imi place sa savurez fiecare moment in care este. Ador fiecare moment in care mi se cere o revansa, aia inseamna ca tipului ii pasa indeajuns de mult daca eu m-am simtit bine sau nu, si drept urmare vrea sa-mi demonstreze ca se poate si mai bine, nu doar rebutul pe care mi l-a demonstrat. E ok.

Cineva imi povestea de sexul din razbunare. Femeile ce-i drept sunt vestite in lumea asta pentru ca practica sex din razbunare, dar in general se spune ca suntem atat de neinspirate incat cadem in acelasi cerc de prieteni pentru razbunare. Imi pare rau de fetele indeajuns de naive incat sa creada ca la ala ii pasa chiar atat de mult de activitatea ei sexuala si ca el deja nu a schimbat cuvinte cu prietenii lui despre ea. Ador fetele care se razbuna pe alti tipi. Mi se pare o razbunare mult mai sufleteasca, mai personala si care conteaza poate mai mult si din punct de vedere sexual doar pentru purul fapt ca in momentul in care o faci, o sa o faci in draci. O sa fie un sex nebun si ai sa poti sa faci toate lucrurile care-ti erau judecate in relatia amoroasa care tocmai s-a terminat.

Sexul de razbunare mi se pare ca presupune niste fantezii ascunse adanc in memorie care ies la iveala si scot din persoana adevarata valoare sexuala pe care, din nefericire, nu o mai imparte cu persoana cu care a impartit atatea momente frumoase deja. Asta este un sex placut. Mi se pare corect ca oricine sa se razbune prin sex. E cea mai nobila masura de a te razbuna pe cineva, dar cred eu ca persoana aleasa pentru aceasta nobila razbunare trebuie cautata cu mare atentie, pentru ca se pica exagerat de usor in penibil.

Consecintele sunt mari in caz ca iese prost dar mi le asum. Prefer revansa, cu toate ca eu de felul meu, sunt o razbunatoare poate chiar prea nemiloasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ploaia imi aminteste de tine
Next post un zambet amar

Arhiva

Categories