Loading . . .

De vorba cu tine

Mai scrie despre mine, mi-ai spus. Aveai in ochi o privire de care nu ma pregatisem. Aveai acea inocenta rugatoare, fericit ca poti sa ma faci sa nu ma opresc (fie din scris, fie din urlat). Era o privire pe care o gasesti in general la copii mici atunci cand nu se pot opri din jucat cu jucaria favorita. Dat fiind contextul – nu stiu exact cine se foloseste de cine.

Mai scrie, dar nu ma ridica in slavi.

Meriti toate cvntele alea frumoase pe care le scriu despre tine. Meriti toate laudele alea pe care ti le adresez prin trairi, prin cuvinte mari, prin imagini care te fac sa fi ceea ce de fapt esti. Trebuie sa intelegi ca eu greu ma pot opri din scris despre tine, iar asta nu poate fi decat un lucru bun. Oricum mi se pare o slabiciune din partea mea ca iti arat toate astea, dar imi asum maximul de risc. Imi asum maximul de esec pe care-l pot intampina atunci cand nu mai ascund nicio traire fata de un el, fata de tine in acest caz.

Spune-mi te rog, ce vrei sa scriu despre tine?

Adevarul. Spune ca nu sunt perfect, spune ca nu sunt destul de pupacios, ca nu snt destul de … nu stiu. Destul de rapid. Da! Spune ca ma misc greoi pentru ca sunt bolnavior. Sunt bolnvavior de… nu stiu, de ceva care ma obliga chiar sa ma misc greoi. Ce sa fie… ce sa fie?

Lupus?

Niciodata nu e lupus!

Lene?

 

Cum ar putea cineva sa fie lenes langa tine? Cum ar putea cineva sa se leneveasca langa tine care ai atat de multa energe, ai atatea stari care te fac sa nu te poti opri – pur si simplu!

Pai vezi, nu are ce sa fie

Stiu, va fi o hernie. Alea in general iti blocheaza o multime de muschi si iti fac aproape tot corpul incomod. Ca sa fac totul mai palpitant o fac inghinala, macar sa stiu eu ca am motive sa ma misc greoi, sa ma chinui sa te satisfac peste durerile mele, sa fac sa fie totul perfect fara ca tu sa simti vreo secunda ca eu sunt bolnavior.

Vezi cat de perfect esti? Tocmai pentru faptul ca inclusiv atunci cand ar trebui sa fi cel putin intepenit in pat de durere singura ta problema este ca eu sa ma simt bine, ca eu sa fiu cea multumita de ceea ce se intampla, ca eu sa fiu cel putin satisfacuta. Nu conteaza ca tu mori de durere in interior atat timp cat eu zbier de placere. Pana si atunci cand imi spui ca vrei sa nu te mai fac sa pari atat de perfect ajunti sa pari atat de perfect.

Vreau sa arati ca sunt om, ca am defecte!

Stiu ca ai, dar ele nu tin de natura ta erotica. Ele nu tin de tine ca erou al povestilor mele. Ele tin de tine ca om, ca om – toti avem defecte. Tine cont ca eroii de desene animate sunt toti perfecti, asa esti si tu in povestile mele : perfect. Faptul ca ai defecte se intelege de la sine, dar defectele tale nu ma deranjeaza. Defectele tale – si incapatanarea ta de a le acoperi sunt perfecte pentru a fi un erou. Un erou care creeaza tipete de la zero.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post Defilarea deflarilor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: