Loading . . .
un zambet amar

un zambet amar

guest post

Radu se opri din lucru pentru cateva minute, simtind nevoia ruperii de ritm, a iesirii din mediu, se relaxa savurandu-si eugenia, o placere simpla si uitata, desueta pentru generatia tanara.

Isi aminti aproape involuntar noaptea trecuta. O intalnire cu o femeie intalnita pe unul din multele site-uri cu tenta erotica existente, o femeie frumoasa, implinita, cu studii superioare, cu o cariera bine definita, cu familie fericita, ce era totusi curioasa sa simta, ceea ce citise despre BDSM. Despre dominare, despre acel joc dulce, al dominarii, al excitarii, un joc cu reguli stabilee, dar greu de definit.

Fusese o intalnire uzuala, plina de stereotipuri, de la calus de legat pe suportul in forma de X, de la biciul format din bucati scurte de piele si pana la largirea lenta a anusului cu un dildo special. Singurul aspect interesant a fost la partea de ace, cand in loc sa ii gaureasca sfarcul cu acul de siringa, asa cum ea probabil a vazut in poze a preferat sa il introduca in de-a lungul epidermei, o durere mai usoara insa prelungita si fara sa afecteze corpul la fel de tare. Atunci, a citit groaza in zbaterile ei fara sens, deoarece realizase ca nu stia limitele lui si nici cum se va sfarsi experienta.

Radu zambi. isi adusese aminde de final, cu ea goala, jos, uda, un amestec de transpiratie si urina, amorfa aproape, fara sa reactioneze. Isi aminti cum se aplecase asupra ei, deschizandu-i usor gura si lasandu-si saliva sa alunece in gura ei in timp ce se uita in ochii ei, ce nu mai erau goi, incepeau sa prinda viata, culoare. O noua scanteie

Zambetul sau deveni amar, realizand, o data in plus ca viata nu e dreapta: ea traise mai multe senzatii decat in intreaga ei experienta sexuala de pana atunci, iar el nici macar nu avusese erectie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Revansa Vs Razbunare
Next post Provocare la adevar

Arhiva

Categories