Loading . . .

Rabdare Brutus, o scoatem noi la capat !

 

E usor asa de confuz totul. Ce saracia mai ramane de facut? Texte peste texte, amintiri peste amintiri si toate se aduna intr-o mana de cuvinte asamblate cu imaginatie, trairi si poate putina fantezie. Fantezia asta care ne arunca intr-o lume in care totul este mai mult decat perfect. Oare poate sa fie totul mai mult decat perfect si in realitate sau asta este doar o ramura a gramticii?

Ma pregatisem sa urlu pe tarlaua mea. Ma pregatisem sa-mi zbier frustrarile adunate de atat de multe lucruri care se intampla si zile care mi se par ca nu se mai termina – deloc chiar. Zile care mi se par ca devin tot mai fierbinti – si asta nu neaparat din cauza soarelui. Pentru inceput cred ca va trebui totusi sa imi eman cateva frustrari, sa le arunc aici si apoi sa-mi revin intr-o plutire plina de erotism si pofte nebune. Astea sunt momentele in care intelegi din plin necesitatea sexului in draci , ala la nervi nu ala facut aiurea cu atat de multa forta incat placerea dispare undeva dupa penetrare si tot ce raman sunt niste rani – la propriu, cateva dureri si o multime de astfel de lucruri.

Nu ma mai obosesc sa va spun ca nu ma cheama cleo, nici nu ma striga. M-am obisnuit cu faptul ca nimeni nu citeste complet toate astea si ca toti va enervati la pixeli – mie imi place. Va domin intr-un mod destul de virtual si probabil ca am sa pregatesc mai multe ramuri de acest fel pentru a va tine alerti, daca tot nu stiti cine-i cleo, macar sa fiti pedepsiti pentru asta.

Nu ma mai obosesc sa va spun care sunt regulile gramaticale “in vigoare”, mai am putin si am sa pun link la DOOM si sa va trimit mail personal de cate ori simt nevoia ca trebuie sa luati niste lectii de gramatica. Am mai spus-o si o repet : cratima poate provoca un orgasm daca este pusa acolo unde trebuie !

Nu am sa va raspund niciodata la “cati bani faci din asta” si “cat din asta e fantezie si cat e real”.  Imi pun toata viata mea personala , cu bonus cu tot in fata multor straini, in fata lui Google si in fata unor oameni care ma cunosc si zambesc (te siiimt) cand citesc astfel de cuvinte. Am sa o fac in continuare atat timp cat o sa-mi ofere satisfactia necesara. Nu am sa dau informatii mai private decat astea. Va ofer pe tava viata mea sexuala si nu sunt o prostituata de lux londoneza, nu sunt Emmanuelle. Sunt poate rodul unei imaginatii prea mari, cu siguranta sunt produsul (aproape) finit al unor fantezii, poate ca sunt o amanta perfecta sau un star porno care si-a ratat domeniul la momentul potrivit. Poate ca sunt atat de multe lucruri dar sunt 90% sanse ca ceea ce am creeat de-a lungul timpului in capul meu sa fie de fapt imagiatia ta, si ceea ce ai vrea tu sa fiu, dar nu eu.

Sunt o pseudo-scriitoare care-ti rascoleste imaginatia si fantezia, care te face sa vrei mai mult. De ce vrei ca toata fantezia asta sa se sfarme si sa aflii ce e sub fusta? Toti stim ce e acolo! Toti stim care e secretul magicianului, dar oare nu e mai frumos sa zambin si sa savuram povestea de parca nu am sti toate lucrurile astea? Stiu! E delicios!

Am sa mai lipsesc zile – nu foarte multe, doar zile in care ma simt prea epuizata ca sa ma dau jos din pat. Am sa-mi iau revansa prin sute de cuvinte care iti vor face sangele sa roiasca tot mai rapid prin vene. Am sa ma opresc din pseudo-leneveala si am sa-mi re-gestionez timpul, am sa mai inventez cuvinte si am sa transform drafturile de pe telefon in articole : cu sau fara poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post Asteptandu-te in parc

Arhiva

Categories