Loading . . .
Provocare – partea intai

Provocare – partea intai

Apar in usa facand pe interesanta. Adevarul este ca fac asta foarte usor, un ruj usor intens si un zambet larg. Da, mai am nevoie de un accesoriu. Atunci cand vreau ca tu sa nu fi deloc cu mintea in alta parte, sa fi atent la ce vorbesc si sa nu-ti imaginezi altceva am sa molfai o acadea. E prea frig pentru inghetata.

E greu sa tac atunci cand ma simt stanjenita. Amandoi stim ce va urma iar faptul ca incercam sa ne facem curaj cu o gura de ceva sa abordam subiectul e dragut. Nu reusim decat sa incordam mai tare atmosfera iar eu incerc sa nu port discutii desre relatia ta. Poate ca un film ar destinde atmosfera sau poate ca unul din noi ar trebui sa faca primul pas in orice. Reclama aia cu “mana pe picior” e mai mult decat potrivita in acest moment. E totul mult mai dragut din momentul in care asta este o provocare.

Este cu adevarat mai excitant dar totusi ca sa ajungem acolo trebuie sa detensionam atmosfera. Este oare necesar sa punem un film ca sa pretindem ca ne uitam la el? Nu. Nu avem nevoie. Am sa fac eu pe eroina si am sa scap din greseala corpul meu peste al tau.

Asta ca sa fi multumit ca nu-mi scap din greseala paharu de oaresce peste tine sa te pun sa te dezbraci iar eu sa surad zambitoare. Cu siguranta ne vom apropia prea mult nul de altul. Cu siguranta ne vom privi in ochi ca niste adolescenti mai mult decat virgini. Diferenta este ca noi stim ce urmeaza.

Preludiu la asta sunt fatul ca buzele noastre se intalnesc. Stii ca asta este una din metodele prin care anumiti tipi isi dau seama daca tipa stie? Teoria spune ca orice tipa stie sa faca minuni cu limba se poate depista de la un simplu sarut, asta pentru ca ii place ce face. Poate ca n-o sa vreau sa ma dezbrac.

Poate ca o sa fiu carnala, poate ca o sa ne savuram ca doi adolescenti pana in final, poate ca o sa o fac sa para ca o fantezie a ta. Avantajul baietilor este ca pot privi, isi pot plimba mana prin parul ei, pe gatul ei, peste tot. Avantajul lor este ca de multe ori pot sa vada cum ea se joaca. Totul pare un joc. Saruta, linge, suge, baga adanc, scoate, isi musca buza, coboara, are grija ca fiecare centimetru al frumoasei erectii sa fie alintat si degustat. Orice fata cuminte stie ca la final, totul trebuie sa fie de vis šŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Azi am sa tac
Next post Scurte, prea scurte

Arhiva

Categories