Loading . . .

Profesor de sex – ofer meditatii

M-am saturat sa imi spui ca esti geloasa pe el! M-am saturat sa imi spui ca tu esti mai importanta decat el intr-o relatie. Scumpa mea, tu nu realizezi ca tu pentru mine esti o feblete? Esti o comoara care trebuie exploatata? Tu nu realizezi ca eu stiu tot ce stiu de la el? Tu realizezi ca el, atunci cand ma face sa vreau sa ma urc pe pereti de placere imi arata ca adora femeia la fel cum te ador eu pe tine? Cine te crezi sa fi geloasa pe cel care ma invata sa te fac sa mori de placere?

Nu stiu cum se descurca lesbiencele si ce instinct isi dobandesc ele dar eu nu as fi putut fara el. Am sa mor de rusine si am sa recunosc, cu mana pe un sfarc faptul ca el imi cunoaste cel mai bine fiecare centimetru din mine. A ros la propriu de la sfarcuri, la limba, la labii, la buci, buric si abdomen. M-a lins, m-a pupat, m-a imbratisat si m-a muscat de orice ar fi putut fi prins.
M-a mangaiat curios si flamand pe tot corpul in timp ce eu aberam despre probleme existentiale ale universului si astepta sa vada cand ichid ochii si reactionez cu adevarat. Ce ma face sa ma  opresc dracului din vorbit, sa tin aer in piept sa strang ochi si sa gem. Las capul pe spate imi arcuiesc spatele, trupul incepe sa-mi tremure si imi musc buzele de placere.

Asta face. Am invatat de la el ca atunci cand te privesc in ochi trebuie doar sa iti abat orice gand de la faptul ca minile mele reci se plimba peste sani tai. Trebuie sa te fac sa uiti de toate frustrarile pe care le ai : ca ai burta, ca nu esti epilata proaspat, ca nu sunt cearceafuri de matase sau ce mai stiu eu ce iti trece prin cap.

Te sarut suav si te musc de buza. Iti place asta. Iti place si cand ma joc cu sanii tai, si ii rontai chiar daca eu nu prea am rabdare cand faci tu asta. Nu ma intereseaza sa ma simt eu bine aici. Cand este vorba de doua femei ma intereseaza sa te simti tu bine si apoi mai vedem noi.

Sexul intre doua femei este mai mult decat un sex oral si niste mangaieri parsive. Este ceva seducator si feminin. Este ceva care nu ma are carnalitate este doar suav. Atingeri care fac orice trup sa tremure si pe tine sa gemi. Pe tine sa mori de placere, pe mine sa am satisfactia de a te privi cum te zvarcolesti.

Acum il inteleg de ce are zambetul ala diavolesc atunci cand imi creeaza un orgasm puternic folosind doar buricele degelor, acum trebuie si tu sa intelegi de ce nu trebuie sa fi geloasa pe el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ce invatam din filmele porno
Next post Ti-e dor de mine…

Arhiva

Categories