Loading . . .

Poftele zilnice

Te vreau zilnic.

1XXX_6733

Da. Asta este dovada faptului ca am pofte zilnice, dovada faptului ca ai dreptate atunci cand imi spui toate lucrurile alea. Atunci cand mi le soptesti imbratisandu-ma. Te tin in brate si iti soptesc printre sarutari cat de mult te doresc. Iti soptesc cum as vrea sa iti simt mainile care ma devoreaza, linistit. Saruturile care imi fac tot corpul sa tremure sub buzele tale. Barba ta care imi gadila oricare parte a corpului si ma face sa ma hlizesc. Ma hlizesc intr-o excitatie continua. Mainile tale se hranesc cu pielea mea, iar eu te vreau.

Reusesti sa imi spui tot felul de lucruri si sa-mi faci pofte. Reusesti sa dai reblog la tot felul de poze si sa discutam idei care ma faci sa o iau razna. Creierul meu incepe sa proceseze tot felul de scene intre noi doi, doar in simplul drum spre tine. Te privesc iar zambetul chipului tau imi trimite creierul in departare spre a mai creea fantezii. Corpul meu ia foc. cleo se trezeste iar dorintele mele incep sa ma devoreze. Imi fac pofta, imi faci pofta. Imi aduci toate poftele si mi le livrezi pe tava. Imi infig unghiile in spatele tau cand te trag aproape de mine. Iti simt respiratia pe gat si tot ce vreau este sa nu imi dai drumul. Sa tii orgasmul acolo si sa ma faci sa te doresc tot mai mult inainte de a ma simti cum explodez.

focuri de artificii

Totul este o dorinta. Privirile si atingerile. Pozele. Cuvintele. Totul se contureaza in jurul tanjirii mele dupa tine, iar a tale dupa orgasmele mele.

Imi faci pofta de lucruri. Trezesti in mine lucruri care nu stiam ca mai pot sa trezeasca vreun centimetru al corpului meu. Ma redescopar in atingerile tale, ma intarati. Adori asta.

M-ai adus asadar in acel punct. Mi-ai trezit toata pofta fanteziilor, toata pofta tonelor de orgasme si a mangaierilor tale. A momentelor cand mainile tale nu mai ies dintre picioarele mele iar eu construiesc desene cu unghiile pe omoplatul si bratul tau. Ma provoci si iti simt limba cum porneste totul. Parca vrei sa-mi dai foc: doar din mangaieri si sarutari.

Mi-ai trezit toate poftele. Toate. Apoi…gata!

M-ai pedepsit si mi-ai luat totul. M-ai pornit. Ca un motor maximt turat al unei masini de curse care nu are benzina sa porneasca de pe loc. Ca un alpinist care are tot echipamentul pregatit de o catarare, dar muntele s-a transformat intr-un nor de puf. Am simtit cum momentul perfect se contureaza in jurul meu, apoi am simtit puterea ta de a-mi lua totul.

Imi faci pofte, apoi mi le iei. Poti asta iar zambetul tau satisfacut atunci cand o faci ma intarata mai tare.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Abis al orgasmelor
Next post Legaturi umbrite

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: