Loading . . .
Abis al orgasmelor

Abis al orgasmelor

Stiam eu ca se creeaza o spirala infinita care oboseste si se hraneste doar prin orgasme. Tu dai vina pe mine, iar eu dau vina pe tine. O sa o aruncam de la unul la altul pana cand nu vom mai avea energie sa visam la asa ceva. O sa incercam sa ne abtinem, dar nu prea mult. Doar asa, cat sa ne convingem ca putem sa ne abtinem. Putin. O pofta care incalzeste corpul si face tot organismul sa iti ia foc. O pofta care face totul sa arda in tine, venele sa se umfle, cheful sa se vada doar prin privire. Ma mananci din priviri. Ma savurezi cu fiecare parte a gandului tau. Te gasesc plimbandu-te prin gandurile mele, ma gasesc cugetand cum sa te mai fac sa zambesti si sa gemi de placere, sa zbieri, sa urlii, sa tremuri.

Te hranesti din orgasmele mele, te hranesti cu modul meu de a gandi, te hranesti cu toate cuvintele pe care le insir, te hranesti cu mine. Imi mananci toata energia, imi mananci visele si toate momentele in care as putea in vreun fel sa fac altceva. Nu ma plang nicio secunda. Ajung de cele mai multe ori atat de obosita incat n-am energie nici sa visez. Asta este un lucru bun. Erau atatea nopti cand visele imi epuizau noaptea mai mult decat toate cele intamplate peste zi.

esti o nesatula

Astea sunt cuvintele pe care mi le soptesti in ureche. Zambesc. Stii ca nu e asa. Imi faci pofta, iar apoi te hranesti cu pofta mea. Hranindu-te ti se face mai foame, iar facandu-mi pofta imi cresti ideile. Totul devine o spirala a orgasmelor, un infinit care ajunge sa ne epuizeze fizic.

Gafaim transpirati si imbratisati. Mai vrem. Mental mai vrem, dar suntem instare doar sa ne sarutam de parca prin asta ne simtim cel mai aproape. Suntem instare doar sa respiram sacadat si sa ne lipim unul de altul. Nu reusim sa ne saturam, dar nici energie sa continuam nu avem. Trebuie sa gasim cumva o sursa inepuizabila de energie. Nu stiu daca mai usor este sa ne schimbam unele comoditati ale vietii noastre sau sa invatam sa savuram orgasmele cu portia.

Ne obisnuim incet si ne saturam greu. Nu stiu care dintre noi este cel care este mai epuizat, cert este ca spirala care se creeaza intre noi cand privirile noastre se intalnesc este motivul pentru care tu nu te saturi, iar eu sunt o nesatula. Tu nu te saturi, te hranesti intr-una, iar eu nu ma satur. Ne hranim unul cu placerea altuia, dar suntem mereu flamanzi. Ne hranim cu pofte care se creeaza dintr-un reflex al nostru la fel ca acela de a respira.

Iti simt mainile care ma strang in brate si mi-e pofta sa te am lipit de mine. Iti simt buzele pe ceafa mea si mi-e pofta sa le simt pe tot corpul meu. Iti simt trupul lipit de al meu si mi-e pofta. Sunt nesatula pentru ca imi faci pofte in fiecare moment. Poate ca sunt nesatula, dar tu te hranesti din poftele mele, iar nici tu nu se pare ca te saturi prea curand.

Imi dau seama ca singurul motiv pentru care ne oprim este pentru ca fizic nu mai putem. Mental gandul nostru, soaptele noastre, sarutarile si imbratisarile noastre sunt tot acolo. Atingerile ne lipesc corpurile transpirate si obosite unul de altul. Atingerile ne fac sa ne dam seama cat de greu o sa ne saturam. Poate ca eu sunt o nesatula dar… dar tu. TU! Esti un animal!

026 (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Discutii
Next post Poftele zilnice

Arhiva

Categories