Loading . . .
Pisicuta, pis, pis, pis…

Pisicuta, pis, pis, pis…

Ma tarasc ca un motan in pat si vin spre tine. Ma asez lipindu-ma de tine. Sunt pe burta. Ma uit doar cu coada ochiului la tine si cersec multa atentie. Incepi sa ma saruti usor pe gat, pe umar. Imi arcuiesc spatele, imi ridic capul, ma lipesc de tine si ma frec usor, usor! Ma uit doar pe sub sprancene la tine si atunci zambesc deoarece tu stii deja ce imi trebuie.

Iti intinzi mana si ma mangai pe cap, imi faci masaj la cap, la ceafa, apoi ma saruti. Ma musti de o buza, o sugi, o musti! Mana ta ramane pe ceafa mea, facandu-mi unul din cele mai relaxante masaje.. Ma lipesc de tine pentru a simti cat de tare m-ai pornit iar tu incepi sa devi din ce in ce mai pasional.

Ma tarasc ca un motan prin tot patul, ma schimonosesc, te imping, te ghidil, dar apoi iar ma intind pe burta si astept atentie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ma ignori pentru cateva secunde sa vezi cat orgoliu am in mine, dar stii ca nu mai ai nici tu mai multa rabdare. Aparent nu mai este un joc de orgolii, este doar un joc de cine alinta pe cine. Cred ca tu ti-ai pierdut pentru o vreme sansa de a fi alintat, asa ca eu torc ca o pisicuta cersind atentie, mangaieri, orgasme si gemete.

Vreau sa ma faci sa urlu pana cand nu mai pot respira, trupul meu sa tremure sub al tau, iar pisicuta din mine sa nu se sature de atentie. Vreau sa ma simt ca o cat girl adevarata sub mainile tale alintata de adevarata forta a batmanului.

Liliecii nu au fost niciodata punctul meu forte, dar cand tu imi masezi fundul si coapsele, urci spre sani si umeri, ma ridici doar ca sa ma musti de gat si sa ma sarut e jumatate de gura – jocul se schimba.

O cat woman adevarata s-ar fi plictisit de mult, dar eu ur si simplu raman fara vlaga astetand atingerile.

Sunt o pisicuta, imi iubesc stapanul, ii ador mainile pe mine, pe pielea mea deloc frageda – mainile lui puternice. Il obosesc, ii mananc toata energia si devin egoista. Nu vreau sa faca altceva, vreau sa ma alinte pe mine ! Sunt o pisicuta!

Poate dragul meu, nu stiai cat de posesive si inteligente sunt pisicile. Ne alegem stapanii cu moderatie dar atunci cand ii avem, avem grija ca ei sa nu plece, sa ramana prinsi in obsesia de a ne face sa toarcem – sau cum ar zice fete : sa orgasmcem.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa….
Next post Fuck Friends

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: