Loading . . .
Pierderea cuvintelor, asteptarea linistii

Pierderea cuvintelor, asteptarea linistii

Uneori mai pierzi cuvinte, expresii, mergi în căutarea liniștii. Căutările pentru un moment de liniște care să acopere sufletul și să liniștească mintea nu sunt ușoare. Pereții goi și cafeaua amară nu ajută atunci când liniștea apăsătoare îți țiuie urechile, iar urechile țiuie de liniște. Gândurile se aud prea tare, ceea ce devine un clișeu pentru liniștea care țiuie. Ce ciudate sunt cuvintele, le auzi dimineața și sună de parcă nu ar fi ale tale. Rutina îți omoară inspirația și aștepți un semn divin care să te facă să vrei mai mult, să-ți amintească cum este să visezi.

Ochii mijiți în spatele ochelarilor de soare, cauți alert mișcându-i ca o bilă care merge să spargă popicele. Nu găsești ce cauți pentru că este aproape imposibil să găsești un lucru pe care nu știi că-l vrei. Habar nu ai ce cauți dar speri că vei știi atunci când îl vei găsi.

O mână te atinge, pielea ta simte totul și te aduce într-o alertă pe care nu mai știai că o ai. Atingerile care descoperă tot mai mult din piele, te relaxează și te opresc pentru un moment. Pui pe pauză căutarea, poate asta este ceea ce îți doreai. Atingerile încep să descopere tot mai mult din piele, mintea se golește iar gândurile tac. Tot corpul se eliberează și simți cum începi să tânjești după metafore care să exprime ceea ce nu poți să spui.

Dechizi gura să zici ceva, dar ți-ai pierdut cuvintele. Râmâi așa, te rog, măcar pentru un moment.

Te sărut cu pasiune și te privesc în ochi. Nu mai trebuie să spunem niciun cuvânt acum. Am rămas doar noi și asta este ceea ce contează în acest moment. Atingerile care îți arcuiesc spatele, fac sângele să fiarbă în vene și începi să tremuri. Adrenalina curge ca o cascadă și timpul se oprește.

Prelungirea momentului nu o să fie posibilă, totul se va opri în mai puțin de un moment. Totul va rămâne într-o avalanșă de orgasme care îți vor umple corpul. Nu, aceste orgasme nu vor fi puternice, nu vei exploda de emoție și nici artificiile nu îți vor face corpul să tremure. Am să fiu egoistă și am să iau eu toată plăcerea ta. Te vei putea bucura de mine, doar asta este ce contează, nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Intoarcerea gandurilor
Next post Ploaie si cafea

Arhiva

Categories