Loading . . .

pentru ca tin la tine

Pentru ca tin la tine, as avea multa grija de ceea ce iti doresti. As avea grija de absolut toate fanteziile tale. Stiu cat de mult iti doresti sa stai doar si sa ma asez pe fata ta. Sa o pun frumos pe cleo si sa o aranjez dupa miscarea limbii tale, iar tu doar sa savurezi toata asta. Sa nu trebuiasca sa facem niciunul dintre noi multe. Eu doar sa am grija ca nu am sa te sufoc si ca nu am sa-mi pierd echilibrul. As putea chiar sa profit de faptul ca stau asa deasupra si uneori sa te gust si eu pe tine. As putea asta nu-i asa?

As putea poate prea multe lucruri, dar doar simplul fapt ca-mi esti atat de drag schimba lucruri. Ma fac sa-mi fie frica, ma  fac sa-mi doresc. Ma fac sa visez atat de departe incat ma trezesc zambind ca proasta in timp ce-mi imaginez cum tu ma savurezi din fiecare coltisor. In timp ce eu imi imaginez cum se plimba mainile tale, cum se plimba buzele tale, toate astea sunt…

Pentru ca tin la tine, vreau sa fiu ceea ce iti doresti. Vreau ca ceea ce ne dorim sa pice din cer, exact intre noi. Sa fie la mijloc si sa ne lipeasca unul de altul.

Pentru ca tin la tine, inspiratia mea o va lua razna, gandurile mele vor fi peste tot. Tu vei fi in fiecare secunda al meu, iar eu voi fi mai presus decat mi-as fi dorit pentru tine.

 

 

2 thoughts on “0

  1. toate astea sunt vise mai puternice decat ne-am dori, mai adevarate decat ne lasa viata sa traim , mai dureroase decat am putea suporta ….uneori…si asa cum spui si tu …iar tu vei fi mai presus decat ti-ai dori pentru mine …:)

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Obsedez, visez..
Next post Intotdeauna vezi, doar ceea ce vrei

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: