Loading . . .
Orgasme intr-un dor

Orgasme intr-un dor

Uneori, mă apucă un dor nebun de tine. Mă apucă un dor de parcă nu te-am văzut de secole întregi. Cam pe la a treia apucătură de genul acesta, îți dau mesaj spunându-ți cât de mult îți simt lipsa. Nu îți spun cât de mult tânjesc după tine de fapt. Nu, vreau neapărat să știi cât de topită sunt după tine. Mă mint că nu știi asta, cu toate că sunt convinsă că o știi.

M-am hotărât să îmi las imaginația să plece razna, întotdeauna când vine vorba de tine. Mintea mea merge în meleagurile pe care tu le construiești de fiecare dată când mâinile tale devorează încet și atent fiecare colțișor al pielii mele. Sunt atât de fascinată de lucrurile astea, de privirea ta, de buzele tale, de sărutările tale adânci, încât, uneori, am impresia că mă repet. Alteori, am impresia doar că te ridic în slăvi. De fiecare dată am certitudinea că de fapt, m-a apucat un dor nebun să te simt.

Mă apucă un dor, să te simt, pe mine, în mine, peste mine, sub mine, lângă mine.

Să-ți simt mâinile, care mă fac, la fiecare atingere, să mă pierd într-un gol al gândurilor mele, iar mai apoi, să mă regăsesc plină de orgasme.

Incredibil câte zâmbete și ce stare de bine îți pot aduce niște orgasme frumoase și tandre, aduse pe tavă frumos, de mâinile puternice și sărutările pătimașe pe care le ai.

Mă apucă uneori, un dor nebun de tot ceea ce însemni tu. De tot ce am scris și tot ce-aș putea scrie despre tine. De toate lucrurile care zac în mine și-mi doresc să le explorezi. Mă întind în fața ta, mă las pe mâna ta. Explorează-mi dorul de cuvinte, orgasmele adânci, chiar și pe cele puternice. Fă-mă să țâșnesc pentru tine din toate punctele de vere. Mă scurg de poftă și de dor, de orgasme și plăcere, mă pierd în imaginația mea chiar și cu tine lângă mine. Dar ești acolo. Ești în imaginația mea, pentru că altfel nu-mi explic cum sărăcia reușești să transformi toate imaginile pe care le am cu tine în realitate. Apoi, apoi eu iau toate imaginile pe care le-ai refăcut tu, le transpun frumos în cuvinte, în povești, în doruri și masturbări. În orgasme. Fântâni arteziene. Artificii colorate. Cuvinte fără sens și poezie.

Faci din corpul meu, poezia orgasmelor care sunt atât de intense încât nu apuc nici să urlu de plăcere. Rămân surprinsă cu urletul în gâtlej, sărutându-te. Așa doar, poți să mă simți mai bine, cum mă preling de plăcere.

Uneori, mă apucă un dor nebun de tine, iar atunci scriu mult. Mai apoi, îți scriu și tie că mi-e dor de tine. Nu cumva să uiți asta, să nu uiți de mine.

005-19

One thought on “0

  1. ,,Orgasme într-un dor,,Citesc si recitesc fiecare frază de mai multe ori. Mintea nu-mi poate asimila toată cavalcada de sentimente.Atâta dragoste,atâta dorintă după omul iubit,după atingerile lui,după sărutările lui.Pasiunea si dorinta țâșnește din fiecare cuvânt,din fiecare frază.Chiar există asemenea trăiri,asemenea dorinte si pasiune?Mă opresc din citit.Există,dacă ai scris despre ele.Si există în tine,fiindcă iti este dor,un dor pe care vrei să-l impartasesti si iubitului iubitulu.Totul e pasiune,totul e frumos .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cand realitatea intalneste fantezia
Next post Zambetul de inceput

Arhiva

Categories