Loading . . .

Nu vreau sa ies din bucatarie

Nu. Locul meu este in bucatarie ca o iubita adevarata si perfecta. Locul meu este aici intre oale, pe tocuri, machiata perfect, coafura rezista, bijuterii si deloc imbracata. Langa aragaz pregatesc cea mai prefecta cina chiar daca sunt anti-talent la bucatarie. Locul meu este de cele mai multe ori pe masa din bucatarie chiar daca nu este prea sanatos. Daca ma gandesc mai bine, mancam prea putin pe masa aia, facem sex pe masa si mancam in pat, drept urmare este un schimb relativ cinstit.

Trebuie sa te dezobisnuiesc pentru ca masa din bucatarie incepe sa-mi lase urme serioase pe fund, iar asta este de-a dreptul enervant. Pe de alta parte, ador cat de atent esti atunci cand ai impresia ca eu gatesc ceva care te va lasa cu gura cascata (de fapt incalzesc mancarea de la mama) .  Sortuletul de bucatarie, tocurile, toate astea ma fac sa arat ca o bucatareasa din filmele porno care te face sa vrei orice dar mancarea este ultimul lucru pe care-l vei face. Vei vrea totusi sa eviti accidentele cu arsuri in bucatarie asa ca astepti pana ma indepartez de aragaz, pana las orice obiect ascutit/fierbinte din mana pentru a ma putea lua in brate si lipi de tine. Pentru a ma putea savura.

Astazi aparent sunt prajiturica ta. Ma savurezi fara frisca deoarece e prea gretoasa iar eu sunt indeajuns de dulce. Ma molfai pentru ca stii cat ma enerveaza plescaitul mancarii, ma musti pentru a avea doar bucati mari in gura – ai noroc ca sunt mititica si din doa inghitituri ma termini. De fapt, ca sa ma termini ai nevoie doar de un pic de miscare, doua – trei mangaieli asa cum stii tu, iar trupul meu incepe sa tremure. Iti plimbi mainile pe talie, fese, mai un san, imi gadili mana, ma musti de gat. Ah! Muscatura aceea de gat care te face sa te simti ca un vampir, iar poi saruti, saruti usor si cobori. Daca vei continua doar sa ma saruti si sa ma mangai ai sa reusesti sa ma faci sa tremur si nu din cauza ca sub mocheta asta subtire este o dusumea rece  – ci pentru ca trupul meu va fi atat de cald incat va trebui sa se scuture pentru a reusi sa ajunga la o temperatura normala.

Nu vreau sa ies din bucatarie pentru ca tu ma doresti mult mai tare atunci cand ma vezi ca ma chinui aici. Pentru ca asta fac. Ma chinui. Dar intr-o zi am sa fiu o bucatareasa buna, chiar daca asta e o amenintare deja expirata. Nu mai promit nimic, dar sa stii ca ciorba la plic e cea mai buna pe care o vei manca!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post This will steal your heart, your soul !
Next post Importanta de a fi primul ?!?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: