Loading . . .
Nu sunt ipocrita. Sau poate sunt

Nu sunt ipocrita. Sau poate sunt

XXX_6727-129

Proiectul acesta, sub numele acesta are, 4 ani – oficial. Sub alte nume, și alte idei, are vreo 6 de când există. Propriu zis, există texte care au 10-12 ani vechime, dar cred ca primele texte au fost publicate acum vreo 8 ani. Am petrecut o grămadă de timp uitându-mă la fetish-urile oamenilor, citind, documentandu-mă și încercând să mă regăsesc.

Cumva, uneori, mă simțeam jignită de modul în care oamenii mă văd, modul în care ei mă abordează.  Apoi mi-am dat seama că sunt ipocrită. Oamenii reacționează la ce le arăt eu. Este normal ca ei să reacționeze, așa i-am învățat. Așa îi am.

Apoi, am realizat, că nu mă deranjează atât de mult abordarea asta. Că este în regulă, reacțiile astea sunt cele pe care la aștept. Ținând toată platforma asta, construind o comunitate în jurul meu, este ceea ce mi-am dorit. Încep să dovedesc ceea ce am vrut. Ajung unde îmi doream, după multă muncă, sunt foarte mândră de asta. Mai mult decât foarte mândră. Mulțumesc fiecărui comentariu, fiecărei atingeri, fiecărui orgasm. Devin ipocrită uneori dorindu-mi altceva, iar mai apoi amintindu-mi cât de mult iubesc ceea ce fac deja.

Poate, că o să dureze ceva mai mult să găsesc iar muza perfectă. Înainte părea mult mai ușor. Poate că am nevoie de un timp singură, să mă construiesc, să fac totul să fie așa cum mi-am dorit.

Nu vreau o viață perfectă, vreau doar ca orgasmele mele să se transforme în cele mai frumoase cuvinte. Să își ia aprecierea lor și să fie date mai departe în multe alte forme. Să învățăm să ne bucurăm de viață așa cum trebuie, plăcerea să fie cea care contează cel mai mult, iar restul, restul lucrurilor din jur, contează cu atât mai puțin.

Sunt ipocrită. Doar pentru că small-talk-ul, agramaticalitățile, sextingul, videochat-ul, mastrubarea la web, poze cu peniși în privat, abordări asemănătoare adolescenților nehormonați. Toate astea omoară plăcerea. O ucid de la rădăcină. În urmă, rămân doar frustrări, și întrebări fără răspuns:

– De ce nu vrei să te fuți cu mine?

Pentru că nu caut futai. Iar când îl caut, caut acel futai epic, care să mă lase fără cuvinte, multe zile. Apoi să se întoarcă și să facă același lucru. La infinit. De dragul fanilor. De dragul cuvintelor. De dragul atingerilor și orgasmelor.

Sunt ipocrită, pentru că am construit o lume a orgasmelor, bazată pe realtitatea mea, nu pe masturbările altora. Iar asta mă face, cumva – ipocrită.

3 thoughts on “0

 1. Ar fi bine de scos ” agramaticalitati ” , va face mult rau in viitor .

  Esti o femeie frumoasa , altfel nu te – ai fi simtit jignita de cum te vad oamenii . Tu ai scris asta .
  Femeile te condamna pt ca doar in vise au ceea ce tu detii cu lejeritate , frumosul natural imbinat cu doza de sexualitate necesara .
  Barbatii …se tem de femeia frumoasa , o doresc cu ardoare , dar nu se simt in stare sa o pastreze pe vecie .
  Frumoasa , dorita , este doar o usuratica comparativ cu femeia comuna ( sa nu zic urata ) , fiind si ea in cautare de orgasme , trairi , fantasme sau ….blamatul sex in grup . Paradox , frumoasa este si va fi intotdeauna fidela , sluta , nu .
  Din frica , barbatii parasesc , abandoneaza frumusetea , aceea in fapt nu sunt barbati

 2. pana la urma toti avem o “realitate” personala – a mea e diferita de a ta etc. nu cred ca esti ipocrita, cred ca esti mai sincera decat foarte foarte multi dintre noi.

 3. Nu ai de ce sa bagi in seama rautatile altora fi tu si cei ce apreciaza apreciaza ce vad cei ce nu au multe alte optiuni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post orgasme virtuale, o alta poveste
Next post Atunci cand cad…

Arhiva

Categories