Loading . . .

Iubiiiii !

Iubi, stii cat de mult ador eu toate mangaierile tale? Iti imaginezi tu oare, cum rasuna in creierul meu la infinit, ca o melodie cretina pe repeat, toate gemetele. Toate soaptele. Toate momentele. Un videoclip filmat prost, cu imagini pixelate si sterse. O amintire vaga a placerii, pentru tot ce inseamna : IUBI !

Barbatul perfect e intotdeauna iubi.

Barbatul perfect e intotdeauna porc!

Barbatul perfect esti TU !

Tu, combinatia mea mentala care ma face sa nu ma mai opresc din scris.

Tu : cel in al carui spate imi infig cu grija unghiile. Nu le infig chiar asa de tare, mai mult le plimb pe spate. Te relaxeaza. Te arcuiesti ca o pisicuta si-mi place. Ador asta si poate asta e motivul pentru care nu ma plang atunci cand imi fac asta cu orele.

Iubi, combinatia fatala care ma face sa tremur cu orele. Care stie cum sa ma atinga ca sa urlu de placere, sa devin eu pisica. Iubi, tu iubi care ma saruti pe ceafa doar ca sa-mi spui ca tu nu ai chef sa astepti pana termin eu de citit acel capitol. Iubi, tu care zambesti larg pentru ca stii ca fusta de pe mine nu mai ascunde niciun secret. Pentru ca-mi cunosti secretele mai bine decat as putea eu sa le ascund. Iubi, tu, care intelegi doar din privire cat de mult m-a plictisit toata iesirea si socializarea si cat de mult imi doresc – in fapt – sa ne-o tragem la infinit, pana cand ne iritam. Pana cand nu ne mai suportam.

Vreau sa urlu acel iubiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!

Vreau sa urlu pentru ca este colectia mea de orgasme fara sa trebuiasca sa retin un nume. Este colectia perfecta si un cuvant care incomodeaza destul incat nu vom incurca borganele orgasmice curand. Ador cuvantul asta pentru ca insumeaza totul : esti tipul cu care ma simt bine, tipul care-mi produce orgasme, mi-e lene sa-ti retin numele si probabil nu esti singurul de azi asa ca am sa urlu dupa tine iubiiiiiiiiiiiii, doar pentru ca asta te va speria. Te va face sa-ti dai seama ca eu nu sunt prietena ta, ca nu ma iubiesti. Iti va da agitatia necesara sa nu trebuiasca sa purtam vreodata discutia : stii, noi nu suntem intr-o relatie. Vei face sexul sa fie atat de pasional, dandu-mi doar strictul necesar de placere, povestindu-mi maximul de sentimentalisme despre viata ta si nimic nu conteaza.

Barbatul perfect e intotdeauna cel care intelege ca momentul care incepe acum, se termina atunci cand trebuie sa se termine, nici macar un moment mai tarziu. Este cel care nu-si pune intrebari si vine cu propuneri atat de perverse incat roseste toata lumea. Barbatul perfect este cel care nu se jeneaza sa rada atunci cand i se spune iubi, si stie exact ce are de facut.

Sa nu mai confundam sexul si placerea cu relatiile. Mi-ar placea asta. Daca s-ar intampla asta totul ar fi mult mai usor.

225 098

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Radu F Otravitu’s day (scrierea)
Next post Toate amintirile nasoale

Arhiva

Categories