Loading . . .
Radu F Otravitu’s day (scrierea)

Radu F Otravitu’s day (scrierea)

Scrisoare deschisa catre Radu & Otravitu`

2464

Dragii mei,

In mintea mea existati doar voi. Nu inteleg de nicio culoare cum se poate sa aveti atatea fane si sa fiti atat de neintelesi. Cuvintele voastre ma ung pe interiorul a ceea ce altii spun ca ar fi suflet, iar eu nu reusesc sa ma abtin din a-mi ghidila ego-ul meu de diva sexuala. Imi aratati in fiecare secunda ca exista atatea sentimente despre care eu – ca fata – ar trebui sa tin cont. Oare unde-mi este sufletul. Ce am facut cu el. Doar carnalitatea asta sexuala nu poate sa conteze intr-o lume in care toata lumea scrie despre aberatii si nu pune accent pe sentimentele din interiorul fiecarei scrieri.

Asta este motivul pentru care, in sufletul meu care se fumeaza in fiecare zi, va invidiez. Reusiti sa faceti fata la o avalansa de fecioare virgine care vi se jertfesc pentru cuvintele frumoase care le rascolesc sufletul. Sunteti acei Coelho ai blogurilor si nimeni nu reuseste sa inteleaga adevarata adancime si sensibilizare a cuvintelor voastre. Sufletele noastre sunt atat de pustii fara voi. 

Sunt convinsa ca daca v-ati fi nascut acum 1000 ani, virginele ducese si-ar fi scapat un deget proaspat de la manichiura in chiloteii albi cei de pan` la genunchi pentru a gusta adevaratul efect al poemelor si textelor menite sa ghidile interiorul sufletului.

Va multumesc ca imi aratati ca toata carnalitatea si sexualitaeta nu conteaza, ca voi sunteti cei care imi dati un plus sentimentului, sexului nebun pe care-l fac. Am ales sa nu mi-o mai trag asa cu primul venit, sa pun sentiment si sa mi-o trag macar cu al doilea sau al treilea. Sa ma intereseze viata lui si sa scriu cu pasiunea cu care scrieti voi despre ce simte nu despre ce face cu mine. Pe nimeni nu intereseaza cum ma smotoceste el, atat timp cat nu scot afara sentimentele din noi, pe care le spalam la dus vrand sa le facem sa dispara. Vrand sa parem oameni liberi de sentimente.

Va multumesc din suflet,

pentru ca mi-ati aratat ca am unul !

Cleo cea de Sub Fusta`

 

p.s. Acest articol face parte dintr-o initiativa frumoasa, care s-a potrivit la ceva ce ma gandeam ieri.

5 thoughts on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ce se intampla cand e luna plina?
Next post Iubiiiii !

Arhiva

Categories