Loading . . .

Inceputul sfarsitului

Am constatat ca toata tona asta de cuvinte pe care ti le insir in diverse documente sunt de fapt altceva. Ele sunt lucrurile pe care le invat in fiecare moment de la tine. Ele sunt lucrurile care-mi demonstreaza, care-mi amintesc, care-mi confirma de ce imi place sa ma vad cu tine. De ce imi place sa urc dealul de fiecare data cand trebuie sa te vad.

Realizez ca noul inceput (rebranding-ul) nu te ajuta la nimic. Nu te ajuta pentru ca noi tot certuri ca un cuplu avem (chiar daca ne repetam reciproc ca nu suntem unul), eu tot acelasi ritual il am. Suntem aberanti amandoi. Aberam. Eu ma astept de la tine sa ai rationalitatea care ma aseaza la locul meu, sa ai initiativa si sa-mi spui de cate ori gresesc, tu te astepti de la mine sa nu mai exagerez pentru ca deja ar fi fost cazul sa ma obisnuiesc cu toate si sa trecem peste astea.

Cred ca ar fi cazul sa nu ma mai ascund dupa deget. Cred ca ar fi cazul ca daca tot sustin ca o iau de la capat dar cu alta palarie pe cap sa ma tin de cuvant. Sa ma tin de cuvant facand o mini-schimbare si lasand toate ritualurile si razboirile deoparte. Nu stiu cum o sa ma obisnuiesc fara toate alea, imi dau seama ca o sa ne trezim ca avem timp liber in care avem timp chiar sa povestim chestii. Imi propun sa te intreb mai mult pe tine ce faci decat sa iti mai povestesc aberatiile mele. Maximul de ritual or sa fie cartile mele, pentru ca daca te prind tot in dus nu vreau sa stau cu mana pe telefon asteptandu-te. Poate ca am sa schimb si asta si am sa ma bag langa tine, mi-am mai propus asta intr-o zi, dar chiar am uitat motivul pentru care ma hotarasem.

Sper sa ajung sa ma tin de promisiune, sper sa iasa bine si aia pentru ca este o aventura de care ma tem si nu stiu de ce. M-am decis deci sa imbratisez schimbarea pe care am facut-o singura, sa o accept si sa ma tin de ea. Nu sunt sigura exact daca o sa fie ceva exagerat de notabil, dar de rau sigur nu va fi. Am sa-mi deschid gura atat cat tine de noi, iar restul ideilor hormonale initiate de alcool am sa le refulez in articole. E mai creativ, mai usor, mai util, mai frumos. Poate ca articolele alea nu o sa ajunga la tine foarte curand pentru ca or sa fie niste melodrame demne de aprins focul cu ele, dar macar nu o sa-ti mai incarce arhiva de la telefon, ceea ce ma face mai utila. Putin.

Iti multumesc pentru ca ma faci sa-mi dau seama ca am o ratiune care este usor penibila si inutila daca nu-mi deschid gura complet spunand ce vreau. Dar ma bucur ca n-am continuat cearta intuila inceputa pentru ca nu stim sa comunicam (problema asta chiar trebuie rezolvata) si am reusit sa ne bucuram unul de altul. Mi-ar fi parut rau si m-ar fi mancat frustrarile daca dupa o zi in care te-am lasat balta fara sa-mi dau seama, am mai si facut pe vedeta si am plecat lasand toti hormonii acolo unde erau. Ma bucur ca am profitat de orgasmele tale inspirationale, ma bucur ca am facut angry sex, ma bucur ca mi-ai primit scuzele.

Ma bucur ca scuzele mele s-au transformat in sarutari, ma bucur ca scuzele mele s-au transformat in mangaieri. Ma bucur ca n-a mai fost nevoie de cuvinte pentru ca noi doi sa mai avem ce sa dezbatem in gol.

Noi cred ca am ajuns sa fim dovada clara ca orice doi oameni care petrec prea mult timp impreuna, chiar si in intimitiati – chiar si doar pentru orgasme, aleg sa se exteriorizeze unul fata de altul de parca ar fi un cuplu fericit. Hai sa vedem cum facem sa nu ne mai purtam asa, pentru ca incepem sa uitam rostul la toate intalnirile noastre, iar asta sincer, nu ma mai inspira.

2 thoughts on “0

    1. @Maria: multumesc mult 🙂 este unul dintre textele care-mi sunt cele mai dragi

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Interiorul unui masaj
Next post Ascunde-te sub fusta mea

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: