Loading . . .
Interiorul unui masaj

Interiorul unui masaj

Vesnica problematica a masajelor. Vesnica problema de a gasi o metoda prin care sa ne relaxam. Tu spui ca sexul este o metoda de relaxare pentru ca te umple de energie si tot corpul iti este relaxat. Nu te mai gandesti la nimic si pentru cateva momente singurul lucru la care te gandesti este placerea ta de a te relaxa. Placerea partenerului de a iti arata ca se relaxeaza.

Relaxarea ne face sa devenim oameni mai buni. Sa aratam ca putem sa fim oameni mai buni, chiar daca aparent lumea are multe indoieli in privinta asta.

Atunci cand ma trantesc pe patul tau, tot ce-mi doresc este sa zac. Sa zac langa tine pana cand mana ta plictisita si curioasa incepe sa ma exploreze. Incepe sa imi explice ca brusc am prea multe haine pe mine si ca ar fi bine daca as mai da jos din ele. Mana asta a ta parca stie ce e bine pentru mine. Oare nu tu ai fost cel care si-a imprumutat mana la filmarile de la Familia Addams? Sa nu ne indepartam de la subiect!

*revenind*

Hainelor mele le sta atat de bine pe un colt al patului si pe jos, incat daca te uiti atent chiar ai impresia ca patul devine tot mai sexy. Ele stau acolo si nu deranjeaza pe nimeni.

Acum problema majora – de mult timp cunoscuta – este ca eu nu sunt genul de om care suporta orice model de masaj. Dupa cum stii daca nu imi masezi spatele cu buzele pentru a relaxa mici bucatele din el, umerii prinzand usor cu dintii de ei sau respirandu-mi in ceafa, nu prea ai sanse sa ma faci sa ma relaxez. Metoda cunoscuta de masaj este aceea care ma va face sa ma zbat foarte tare si sa ma incord – nicidecum sa ma relaxez.

Tu iti plimbi atent mana pe mine, ma privesti cum stau intinsa pe spate cu ochii inchisi. Imi desfaci picioarele, pui unul dintre ele pe umarul tau si ma saruti pe glezna. Deschid ochii doar pentru a-ti zambi si pentru a se intalni mutrele noastre satisfacute.

Masajul tau vine pe interiorul meu : cateva degete curioase care maseaza incet si cu multa rabdare fiecare muschi al interiorului meu. Imi mangaie toata fierbanteala si se asigura ca la fiecare atingere ceva in pieptul meu sa tresalte putin, sa fie un semn ca masezi muschiul potrivit pentru ca eu sa imi musc buzele, muschiul potrivit pentru ca respiratia mea sa devina sacadata iar eu sa ajung pe o linie de plutire. Acea linie de plutire care imi relaxeaza tot organismul si am tot mai putin control asupra mea.

Mergand pe ideea ca masajul vine doar din exterior e menit sa relaxeze interiorul, cel din interior ne va relaxa pe amandoi pentru ca sunt acele stari care ne fac pur si simplu sa uitam de noi.

2 thoughts on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Momente si schite
Next post Inceputul sfarsitului

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: