Loading . . .
Imi plac barbatii, in special….

Imi plac barbatii, in special….

Ador barbatii care gatesc. Nu, nu ma refer la bucatari. Ma refer la tipii aia care vor sa impresioneze atât de mult o gagica încât spun “papuso, hai diseara la mine la o cina, gatesc eu”. Asa ca în filme. Pare înfiorator un barbat care gateste. Te napadesc o multime de gânduri : oare stie gati? Te gândesti cum a iesit ultima mâncare gatita de tine, da, ma refer la aia pe care nici pisica n-a vrut sa o guste, ce vorbesti, nu s-a apropiat nici sa o miroasa! Drept urmare, daca el se risca sa gateasca e ori pentru ca e îngrozitor de excitant sa îl vezi gatind, ori pentru ca atunci când ajungi la el va face pe obositu si va comanda de la delivery.

Acum ma refer strict la tipii care gatesc. Cu un sortulet pe ei, de preferabil atât, mie personal îmi ajunge. Face sacrificiul suprem si sta între doua oale, ulei, sare, si degusta în fiecare moment. (nu, daca faci gratare cu prietenii la padure nu înseamna ca gatesti). Si îl vezi, stând cu spatele la tine, si asta nu te deranjeaza deoarece fundul acela lucrat (la campionatul de fotbal pe canapea cu bere si cipsuri) arata foarte sexy asa gol si încordat cum îl tine pentru ca simte privirea ta. Da, din pacate se simte privirea celuia care se uita intens. Se întoarce apoi spre tine, cu sortuletul acela sexy care îi pune în evidenta abdomenul lucrat (la acelasi campionat de fotbal), tatuajul de la ultima betie din liceu, si toate defectele pe care nu le-ai observat când te agata (probabil întunericul era de vina). Dar el tot sexy si excitant ramâne, si am sa îti explic si de ce e excitant.

Uita-te cu atentie la el, cu câta pasiune spala fiecare leguma, o mângâie, si o pune, usor în bol. Vorbeste cu ele, ca sa faca mâncarea buna si sa nu-l faca de rusine. Apoi, pune legumele pe masa sa le taie, observi în jurul lui curatenia, ia un cutit (nu te speria, daca vroia sa te omoare era mai mult celofan/nailon în jurul tau) si cu multa atentie taie feliile alea mici mici, reuseste ceea ce tu nu reusesti în general : sa nu se taie. Când face toate astea îti povesteste si ce bautura e buna pentru felul de mâncare care-l gateste. Când îl vezi cum îsi da silinta sa faca totul sa fie superb, nu îti vine decât sa te topesti, sa te scurgi prin bucataria lui, si sa astepti, ca mâinile alea ale lui sa te culeaga te pe jos si sa faca cu tine, ceea ce a facut cu toate legumele alea :

Sa îsi plimbe mâinile pe tot corpul tau, suav, sa îti vorbeasca încet si cu mult tact sa te guste, sa îsi plimbe buzele peste tine, peste tot ceea ce însemni tu. Sa îti arate cum apa rece face ca din corpul tau sa iasa aburi, atât de placute au fost mângâielile tale. Sa te pregateasca pentru o mare degustare doar din atingeri, iar buzele lui aduc savoarea finala. Se pregateste sa te deguste încet, fara graba. Cu atingeri care îti fac fiecare centimetru din tine sa vrea sa rupa hainele de pe el. Dar nu, el nu se grabeste si nu vrea sa te grabesti nici tu. Vrea sa îti arate cum este sa te simti savurat, cum se simte mâncarea, cum trebuie sa te simti tu atunci când savurezi ceva. Încet, cu înghitituri/sarutari mici, peste tot corpul tau, peste zone care nici nu stiai ca sunt asa sensibile. Da, acum fiecare muschi din fiinta ta raspune la el. Îi apartii asa cum nu ai apartinut niciodata cuiva, pentru ca, asa îti apartine si tie mâncarea din farfurie. Stie sa îsi foloseasca limba în feluri în care nu a facut-o cineva. Toata mâncarea aia pare deja mult prea mult pentru tine, si daca îti imaginezi astea toate pe masura ce gateste vei avea cu siguranta un orgasm imens doar gustând din mâncare deoarece vei crede ca el gusta din tine. Ca a gasit el cel mai fierbinte, umed, si sensibil loc pe care-l ai. Pe care el îsi plimba acum limba rece si te face sa vrei sa musti din cer de placere.

Toate astea oare ti le puteai da seama doar din sortuletul acela? Te gândesti acum – stiu – la toti bucatarii aia grasi si libidinosi pe care i-ai vazut prin autoserviri. Nu te gândi la ei, îti va scadea pofta de orice ai fi vrut sa faci acum. Gândeste-te ca speciali sunt doar tipii care fac un sacrificiu de acest gen pentru a impresiona o fata. Poate ca l-ai avut pe acest bucatar lânga cel de lânga tine, dar s-a simtit jenat. Nu stie ca ar putea sa te excite la culme un tip care gateste, cu sortuletul frumusel legat la brâu, te lasa sa te relaxezi privindu-l cum se da de doua ori peste cap si devine cel mai pasional bucatar pe care l-ai vazut. Si visele erotice cu bucatari care te devoreaza ca pe un desert bine facut sunt niste lucruri reci si plictisitoare pe lânga toate minunile astea.

Cum sa nu iubesti un bucatar? Cum sa nu îti placa de el? Cum sa nu vrei sa te simti mângâiata de mâinile alea fine, si purtata prin casa ca o regina, tratata cu mâncaruri fine, si orgasme multiple? Toate astea zac în tipul ala care te gândesti daca e ultra sau mega boring atunci când îti povesteste ca îi place sa gateasca pentru prieteni, si ca de multe ori îi iese ceva de te lingi pe degete. Cred si eu ca te lingi, cu siguranta nu vei linge degetele, sau, nu numai degetele, vei linge tot corpul lui care nu cere nimic, pentru ca el deja a facut totul, dar îti multumeste cu gemete pentru ca vrei sa îi arati ca este atât de gustos precum tine, chiar daca tu nu te-ai gustat. E vorba de tipul ala care îti antreneaza fesierii pe canapea, nu la sala în fiecare marti miercuri si zile care se termina în i. E vorba de tipul caruia nu vrei sa îi dai atentie pentru ca tie se par ultra-boring baietii care gatesc, când ei de fapt spun “stiu cum sa te gust, vrei sa vezi?”

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Femeia cea mai frumoasa, e ca o masina
Next post Fumatul poate ucide….

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: