Loading . . .
Femeia cea mai frumoasa, e ca o masina

Femeia cea mai frumoasa, e ca o masina

Întotdeauna comparatia cu masinile a fost cea mai buna. Sexul e ca o masina, femeia ca o masina, orice e ca o masina. Ba ca toarce, ba ca luceste, sau ca te lasa balta când ti-e lumea mai draga, nu conteaza comparatia, important este rezultatul ei : ca o masina.

Orice mascul în acest moment va spune ca am dreptate. Ca o femeie este ca o masina. E calduroasa oricând, se murdareste repede, pune importanta pe culori, samd. Daca as fi barbat as sti cel putin o suta de motive pentru care acestea doua seamana, si cine spune ca seamana pentru ca sunt obiecte, am sa-i spun eu alta data cine-i obiect din familia lui, dar nu despre asta vorbesc acum.

Ca femeie nu îmi place sa fiu comparata cu nimic. Nici cu mine nu îmi place. Noi, partea feminina a Terrei ne place sa credem ca suntem perfecte, si cu perfectiunea nu seamana nimic. Daca toarce ca o pisica, nu înseamna ca trebuie comparata. Daca urla ca un televizor, nu înseamna ca trebuie comparata. Comparatia cu alta femeie a fost întotdeauna un teren minat.

Dar o femeie este frumoasa ca o masina, si asta pentru ca este înstare sa dedice multe ore din viata ei personala ca sa se faca frumoasa. Sa arate ca stie sa arate bine, si sa fie seducatoare pentru mai mult de jumatate din prietenii lui. asta face o femeie. Acum, un barbat adevarat mi-ar spune ca am dreptate. Nu întelege cum pot femeile sa stea o zi întreaga într-un salon, sa bârfeasca si sa zaca. Nici eu nu înteleg cum el poate sa stea o zi întreaga în garaj si sa mestereasca la masina aia. O mângâie, o sterge de praf, o bibileste si apoi, vine seara acasa mirosind a ulei de motor…

paranteza!

Îl vezi când intra pe usa, fres ca un toporas, aerul conditionat din masina i-a priit, nici transpiratia nu se mai simte atât de intens. Vine în salopeta lui bleo marin si înainte de a-si arunca adidasii jegosi prin casa, vine si te ia în brate. Mirosul de ulei de motor e îmbibat in pielea lui, e excitant, e mirosul pe care-l au toti tipii aceia superbi pe care i-ai vazut în reclame, plini de ulei, e mirosul care are cea mai mare intensitate de orice hormoni care te fac sa devii ultra-excitata. E mirosul care spune ca a muncit de a tras, si ar mai munci el, dar aici nu va trage.

Esti ca o bestie si începi sa-l saruti. De ce sa nu-l saruti când îti miroase în halul asta? De ce nu? De ce sa nu te porti ca o bestie, sa îi arati cât de mult il doresti. Nu. Nu are voie sa-si dea salopeta jos, de ce crezi ca te-a pus sa-i cosi un slit? Nu pentru ca îi e lene sa si-o dea jos atunci când face pipi, ci pentru ca spera ca într-o zi sa nu mai fi geloasa pe un morman de fiare si sa sari pe el. Acum vezi, de ce e usor?

Sari la el în brate, inconjoara-ti picioarele dupa talia lui, si neaparat, dar neaparat, poarta o fusta (prietenii stiu de ce). Saruta-l musca-l de gât si el cu siguranta îsi va dadea seama ca trebuie sa faca ceva cu tine, pentru ca, evident, esti într-o zi cu pofte, si de data asta, poftele nu sunt mâncabile.

Poftele pot fi si mâncabile, pentru ca poti sa îl provoci deschizându-i slitul cu dintii si aratându-i ca stii sa faci minuni si fara sa pui mâna pe ea. Stii sa ti-o adâncesti în gura si sa zâmbesti, sa îti plimbi limba pe ea, pe toata ea. Sa îi arati ca îti place la fel de mult cum îi place lui : tie sa faci, lui sa primeasca. Sa vada si el, si sa-l convingi ca este ultra excitant sa simti cum, cu fiecare plimbare a buzelor tale, el devine si mai pornit, si toata oboseala lui dispare : brusc.

Eu garantez ca, daca ai un asemenea început, pâna când îti termini tu poftele, el nu va mai mirosi a ulei de motor, pentru ca tu nu te vei opri atât timp cât ai mirosul acela care sa te excite într-una

închid paranteza

Dar nu despre cât de bine sau de rau seamana o femeie cu o masina, ci o femeie frumoasa. De ce spun frumoasa? Pentru ca o femeie este frumoasa doar atunci când are ultra grija de ea.

Când merge si sta îngrozitor de multe ore si, ceea ce nu stii este ca face exact ceea ce fac acei oameni când îti tin masina si o fac frumoasa. Foloseste ceara pentru ca pielea sa-i fie fina, pentru ca atingerea sa fie mai catifelata, pentru ca ea sa radieze de fericire. Masina ta luceste dupa un “tratament” cu ceara, iar asa sunt si femeile frumoase.

Ce e de facut acum? simplu, le combini pe amândoua sa vezi daca ceara si-a facut efectul. Da, ai citit bine, o pui pe ea, pe masina, masina proaspat cerata, gagica proaspat cerata, si astfel vezi, cât de frumos lucesc amândoua, sunt fie, si pregatite sa le rasfeti asa cum merita. Cu atingerile potrivite, fara cuvinte, pentru ca, asa cum bine stii, masina nu te aude. Cu aringeri. Nu o tine pe ea prea mult liputa de capota pentru ca i se va lipi pielea, si va lasa urme. Nu o tine în soare ca va ardeti – la propriu, si nu te termina pe masina pentru ca apoi, degeaba ai spalat-o.

Nu o face în nicio alta pozitie decât rostogolindu-va pe masina, eu una, as recomanda capota, asa ai un peisaj frumos, asa esti la înaltime, te simti special. Ma refer la capota de sus. Sau daca ai o decapotabila, nici bancheta din spate nu te va supara. Nimic, absolut nimic nu are importanta atunci când o faci în masina daca masina si domnisoara au fost “cerate” si locul este “safe”. Atunci poti sa te destrabalezi în liniste, sa o faci sa urle sa sperie lupii, sa o faci sa aprecieze manunchiul ala de fiare asa cum îl apreciezi tu, pentru ca la fiecare atingere pe care o ai tu, si de fiecare data când îti vei plimba limba pe corpul ei, si vei vedea ca e moale, si o sa îti vina sa o musti ca sa-si arcuiasca spatele, la toate acestea, ea va sti sigur, ca este momentul în care esti recunoscator ca ea si-a petrecut multe ore în locul ala plictisitor.

Acum mai spui ca o femeie frumoasa nu seamana cu o masina? Cum? înca nu ai vazut câte minuni face ceara???

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post un print, o poveste
Next post Imi plac barbatii, in special….

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: