Loading . . .
Fumatul poate ucide….

Fumatul poate ucide….

Numai fumatorii vor sti aprecia o ultima tigara. Numai fumatorii vor putea sti adevaratul motiv pentru care s-au lasat de fumat, si rar isi vor aminti motivul pentru care s-au apucat de fumat. Era o moda in care fumatul era un must, drept urmare, toti am facut-o. Cand a inceput sa devina costisitor, am inceput sa rarim din tigari, apoi din pachete, apoi am renuntat de tot. Nu este o decizie foarte usor de luat mai ales avand in vedere ca timpul se masoara in tigari fumate.

“mai fumam o tigara si plecam”
“am fumat 3 tigari si apoi ai venit tu”
“cat astept, fumez o tigara”

Cautam tot timpul motive pentru care avem nevoie de fumatul unei tigari. Atunci cand te lasi, aceste tigari incep sa planga, incepi sa simti lipsa lor in timpul tau liber. Fiecare actiune era precedata sau se intampla in timp ce fumai o tigara.

Exista o tigara pe care orice fumator o resimte de-a lungul intregii lui vieti. O tigara care intotdeauna va fi apreciata la adevarata ei valoare. O tigara care ar trebui introdusa intr-o lege a fumatorilor, si sa te oblige, ca atunci cand te lasi de fumat sa nu trebuiasca sa renunti la ea. O tigara care face decizia de a nu mai fuma exagerat de grea. Totusi, sunt de parere ca daca o fumezi doar asta nu mai esti considerat fumator, dar este discutabil.

Sa iti explic despre ce este vorba:

Scena unu :
Ajungi la ea acasa, intrii in bucatarie si in pachetul de tigari mai sunt 2 tigari. Tocmai o stinge pe cea care era a 3-a si iti spune cat de mult uraste faptul ca nu se poate lasa de fumat. Ca s-a hotarat ca aia sa fie ultima tigara pe care o fumeaza, si sa pastreze acel pachet cu doua tigari ca amintire. Tu esti foarte mandru de ea si o feliciti. O saruti incet, pentru ca asta merita. Un sarut delicios. De pe buzele ei nu reusesti sa ai decat o urma de ruj, si limba ei are aroma ultimei tigari fumeze. Ea va sta la tine in brate plictisita, si filmul de la televizor o va deprima. O va deprima atat de mult incat va incepe sa manance popcorn si apoi sa planga ca lasatul de fumat o va face grasa. Ca un iubit ascultator ce esti, o vei lua in brate si saruta, si vei face dragoste cu ea. Vei saruta fiecare parte a corpului ei pentru a-i demonstra ca nu e grasa si ca o iubesti asa cum e ea. Apoi, plini de sudoare, o sa stati imbratisati, si cu sentimentul ca ceva nu este ok. Ceva lipseste.

Scena doi:
V-ati lasat de fumat. Sunteti in sevraj. Nu discutati despre asta dar singurul lucru care conteaza e sa faceti ceva sa uitati. O sa va regasiti in sex si mancare. Apoi o sa descoperiti ca lipseste ceva.

Scena trei:
O camera mica. Indeajuns de mica incat, atunci cand cineva fumeaza mai mult de 3 tigari fara sa fie geamul deschis, in camera este un fum de tigara menit sa iti faca ochii rosii, injectati. Nimic nu te deranjeaza si fumezi relaxat o tigara, in timp ce, ea incearca sa-ti atraga atentia de la calculator prin a se dezbraca in fata ta. Stingi tigara incet, iar apoi, mergi si iti indrepti atentia spre ea, pentru ca oricum cerea atentie mai mare decat tigara. Dar stii ca si-a dat silinta 10 minute, pentru ca atat iti ia tie sa te exciti privindu-i sanii cum se curbeaza, cum isi musca buzele si-si mangaie coapsele chemandu-te langa ea.

Acum, sa revenim. Toate cele trei scene au in comun sexul. Toate scenele ar trebui sa aiba, obligatoriu, cu strigate si surle si multe trambite: tigara de dupa sex. Da. Despre asta era vorba. Sexul e inutil si tutunul isi pierde toata valoarea sa, daca dupa sex, nu zac amandoi unul langa altul, transpirati, uitandu-se la tavan, si spunand doar “lasa scrumiera aici”. Acela este momentul care merita cu adevarat savurat si este cel pe care, orice fumator poate sa ti-l aduca la adevarata lui valoare.

Acesta ar trebui sa fie motivul pentru care toti dintre noi ne-am apucat de fumat, si tot acesta trebuie sa fie motivul pentru care fiecare dintre noi fumeaza doar tigara de dupa. E drept, daca vei spune cuiva vreodata, ca tu fumezi doar vestita tigara de dupa, se va uita urat la tine si-ti va spune “si? Cate pachete ai fumat?”. Nu-ti fa griji, acestia sunt doar oameni invidiosi, care nu au reusit sa reduca valoarea fumatului doar la sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Imi plac barbatii, in special….
Next post Eu sunt ceea ce vrei

Arhiva

Categories