Loading . . .

Help, F1, Ajutor, Etc

Mi-e prea lene sa sun la 112 sau 911 sau oricare alta combinatie de 3 cifre care ar putea sa ma ajute. Adevarul ese ca in acest moment doar tu ma mai poti ajuta, iar aici sunt sanse mari ca tie sa-ti fie lene sa o faci. #truestory

Dragul meu, anul este pe sfarsite iar mie mi-ar placea sa stiu:

  • ce iti place cand vii pe blog
  • ce nu-ti place
  • ce ai vrea sa vezi
  • cu ce te-am plictisit

Pentru ca relatia noastra sa fie cat mai constructiva este nevoie de comunicare. Intre noi totul este cam platonic pentru ca ma simt de parca povestesc cu ecranul monitorului cand eu aici, vorbesc cu tine! DA! cu tine!

Sa nu te mai aud ca te plangi ca nu ai poze destule! Uploadez pe tumblr ! Acolo activitatea mea este la fel de mare ca aici – poate chiar mai mare uneori. Cu siguranta la fel de inspirationala (tocmai de aceea conturile sunt legate unele de altele).

Sa ne pregatim deci pentru a intra in ultima luna a acestui an si a incepe (cel putin eu – aici) pregatirile pentru noul an (am si eu o lista de care sper sa ma tin)

Asadar?? Doua minute o scadere/adunare si-un raspuns?

2 thoughts on “0

  1. Sincera sa fiu, timpul nu imi permite sa intru prea des pe aici, insa de cate ori ajung sa citesc ceva, am senzatia ca povestile sunt scrise intr-un mod indraznet, fara sa fie vulgare. Stii, cred ca e greu sa te plictisesti sub fusta. :)))

  2. draga mea, sa stii ca uneori este extrem de greu sa privesti sub fusta: ore intregi iti poti pierde privirea doar acolo, poti fi prins de catre puritani si aratat cu degetul, imaginatia ti-o poate lua razna si uite-asa poti ajunge pe la un psihiatru, sau pur si simplu poti fi indiferent … numai ca atunci cand fusta e una chic iar ce vezi sub ea iti incanta privirea preferi sa iti lasi imaginatia sa zburde…pana cand, pana unde?…depinde numai de propria-ti minte si de fusta. cand mai observi ca fusta e mereu alta, iar desuurile sunt incitante, revii si revii. intr-un final iti iei inima in dinti si o saluti pe cleo…si-i spui ramai la fel de buna sub fusta-ti!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Visand, visam ca visez
Next post Redtube. Youporn. Pornhub

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: