Loading . . .
Eu sunt ceea ce vrei

Eu sunt ceea ce vrei

Tot timpul ti-am spus acelasi lucru. Eu sunt ceea ce iti doresti. Sunt ceea ce vrei. Sunt visul care te face sa nu vrei sa te trezesti in multe dimineti. Sunt visul care te face sa te trezesti prea bine dispus in restul diminetilor. Sunt visul care te face sa zambesti de atatea ori. Sunt visul care te face sa vrei sa adormi.

Sunt de fapt, mai mult de atat. Sunt un vis urat. sunt un vis urat deoarece nu te las sa dormi in nicio noapte. Nu iti permit sa adormi, si te tin erect pana si in vise. Te fac sa te gandesti la lucruri pe care refuzi sa le gandesti atunci cand esti treaz, dar acum tu dormi si tot subconstientul tau este al meu. Numai al meu. Pot sa fac ce vreau cu el. Sunt mai rau decat in inception pentru ca eu sunt o mica maniaca sexuala ce nu vrea sa iasa din creierul tau. Vreau sa te obosesc psihic in asa fel incat sa nu vrei sa te gandesti la nimeni altcineva in afara de mine. Vreau sa  fiu singurul lucru la care te gandesti atunci cand dormi. Sa fi atat de obosit de mine incat ziua sa te gandesti doar la motivul pentru care te-ai gandit atat de mult la mine noaptea.

Vreau ca in visele tale sa-mi mangai coapsele, sa-mi saruti sanii, sa ne iubim ca nebunii pe covor si sa ne facem rani de la el. Sa ne vada toata lumea si nimanui sa nu-i pese. Este un vis asa ca avem voie sa facem ce vrem. Putem sa urlam  cat ne tin plamanii, nimeni nu o sa ne auda, si sexul in zapada va fi ideal pentru ca nu vom muri de cald. Nu ne va intra nici nisip in fund atunci cand vom face dragoste pe malul marii si ne vor bate valurile la fund. Totul este un vis fierbinte.

Sunt un vis urat. Nu te las sa dormi bine. Erectia te va opri din a te intoarce pe burta. Mainile tale se vor plimba singure pe corpul tau in somn, iar in vis, in vis eu te voi domina. Este locul in care pot sa fac ce vreau cu tine. Pot sa fiu cine vreau eu sa fiu, si tie o sa-ti placa. Chiar daca este visul tau, eu ti-l induc, eu sunt sefa, eu sunt cea care iti face inima sa-ti bata rapid in somn, neuronii sa-ti oboseasca iar tu te vei trezi ca dupa o partida de sex nebun avuta toata noaptea. Te vei trezi intr-un adevar crud. Zi de zi te vei trezi mai obosit decat te-ai culcat, pentru ca din momentul in care inchizi ochii, eu revin in mintea ta ca un vis obsesiv pe care nu-l poti opri.

Nu mai e vorba de putut de mult timp, este vorba de vrut. Eu sunt visul urat, sunt ceea ce vrei, si ca in orice poveste, atunci cand iti doresti ceva prea mult , ajunge sa devina un cosmar. Sunt o maniaca sexual care iti impanzeste mintea cu fantezii obscure care te termina fizic si psihic in fiecare noapte, dar iti place. Iti face placere ca totul sa se intample in mintea ta, deoarece, ai mai multe motive pentru a vrea sa le faci si live, chiar daca, toate astea din mintea ta, te epuizeaza mai mult, si tin mai putin. Ce ti-e si cu corpul asta uman, cand eu ma plimb prin visele tale, toata viata ta se bulverseaza.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fumatul poate ucide….
Next post Urland la tine

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: