Loading . . .
Frigiditate

Frigiditate

Eterna discutie despre frigiditate este poate – chiar sigur – cu mult mai scurta decat ar fi necesar. Nu cred in nicio teorie Freud-iana despre frigiditate. Nu cred ca exista femei care sa nu aiba in ele placere sexuala. Exista in schimb o gramada de femei futute prost. O gramada de femei care n-au langa ele un tip dispus sa le gadile si sa le caute fiecare punct al placerii. Au in schimb unul care isi baga scula ca-n sarmale, da de doua ori din cur si apoi pleaca la spart seminte – repede ca iepurii ca pleaca trenul.

Sunt convinsa ca numarul femeilor asexuate este mic. Numarul femeilor care prefera sa spuna ca nu le place sexu pentru ca au doar amintiri neplacute fiind vizibil mai dizanoraucesc (tocmai am inventat un cuvant). Da-i o frigida LUI. Da-i o frigida sa o mangaie si sa o alinte asa cum face uneori cu mine. Se va indragosti de sex de parca ar vedea revelatia filmelor porno. Nu spun asta pentru ca el este ceva zeu sexual. Spun asta pentru ca are rabdare si traieste din placerea ei.

Din pacate, majoritatea frigidelor devin feministe sau lesbiene. Cred ca e direct proportional cu fudulia lor (si lipsa de fudulii ale altora).

Dragul meu, spune-mi tu mie, de ce n-o futi? De ce nu ii dai atentie?

Draga mea, spune-mi tu mie, de ce nu spui ce-ti place si stai ca o scandura? Daca baiatul vroia un semn, facea una mica-n baie si iesea vizibil mai ieftin.

Cu aceasta ocazie, cred c-am demonstrat si mitul : pula nu tre` sa stie carte ca sa futa

1509735_592482574154922_932631253_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Despre egoism
Next post cautand dimineata

Arhiva

Categories