Loading . . .

Fierbinteala din noi

De fiecare data este aproximativ aceeasi problema. Fierbinteala. Nu stu daca este dn cauza tachinari, sau a buzelor tale care in momentul in care ma ating ma fac sa ard, sau din alte motive, dar cert este ca DA. Ard in flacari mai ceva ca Anna Lesko, iar asta este o mica problema. Este o mica problema pentru ca simt cum te incomodeaza. Chiar daca imi place, dar e greu sa te vad cum te chinui cand interiorul meu frige mai tare decat iadul iar tu esti acolo cu mine mulata pe tine. Nu am cum sa fac sa fie mai rece, iar daca ai pune un cub de gheata sunt sigura ca ar iesi abur de indata ce l-ai apropia de noi.

Este totusi vina ta, pentru ca daca tachinarile tale nu ar fi atat de placute, nu mi-ar opri respiratia uneori si nu m-ar aduce in stadiul in care nu stiu cum sa reactionez ca sa nu ma port ca o actrita jalnica de filme porno. Tachinarile alea sunt cele care ma fac tot mai fierbinte. Atingerea ta ma face sa ard. Gandul la buzele tale devorandu-mi trupul tremurand ma face sa ard. ARD, ARD, ARD.

Labiile, sfarcurile, buzele, tot trupul meu tremura si arde pentru tine. Din cauza ta. Totul arde din caza ta. Vreau sa profit de tine, de mine si de toamna. Vreau sa profit de sezonul mult prea schimbator si de racelile care ne dau tarcoale. Toate aceste raceli vin la pachet cu bucatele de febra. Iti dai seama cat de usor ne-ar fi? Solutia la orice este : sex. Ne-ar fi usor. Poate prea usor.

Daca temperatura corpului nostru ar fi mai mare, atunci toata caldura pe care o eman va fi mai mica. Voi emana aceeasi caldura dar in combiatie cu febra va fi aceeasi temperatura. Ne va fi mult mai usor sa profitam unul de timpul altuia. Iti dai seama cum se va dilata mmentul acela foarte aproape de linia orgasmului, cand placerea e intensa si constanta si nu ne vine sa ne oprim?

Suntem dependenti unul de placerea altuia, suntem dependenti de fierbinteala trupurilor noastre flamande si de sudoarea care cade pe noi. De somnul de dupa si de tot ceea ce inseamna orgasm. Epuizarea noastra este aproape asemanatoare cu epuizarea pe care o lasa o gripa in urma. Esti tu boala mea? Ma faci sa fierb si ma epuizezi? Stii ca nici nu pot fuma dupa ce ma vad cu tine?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ce mult imi doresc sa te devorez
Next post de vorba cu un muz

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: