Loading . . .

Faci ce vrei tu

Adevarul fie spus, eu sunt un om sceptic. Tu ar trebui sa stii deja asta pentru ca te-ai luptat aproximativ un an cu un orgoliu de fier (care acum a devenit mai din plastelina). Ai vazut ca la mine nu prea exista cale de mijloc si ma enervez teribil atunci cand nu iese ca mine. Ma enervez teribil atunci cand nu este cum vreau eu si neaparat – intotdeauna; trebuie sa fie doar cum vreau eu. M-am saturat de calea de mijloc in care macar unul dintre noi sa fie fericit. Pur si simplu m-am saturat. Iaca asa. Se intampla si pe la case mari.

Cand am inceput  sa iti cant ca nu stiu ce iti doresti si ca vreau sa incepi sa faci doar ceea ce vrei, pentru ca lucrurile pe care vreau eu sa le facem, le tot facem de doi ani incoace. Nu ma asteptam sa vad ca esti un pofticios de cleo. Nu ma asteptam sa-ti placa sa stai indesat cu limba intre picioarele mele pana cand am carcei de la pozitii incomode. Nu ma asteptam cel mai mult stii la ce? Sa-mi placa.

Cu mana pe inima, promitand pe toate orgasmele, te anunt dragul meu muz, ca eu ma plictiseam. Eu cand imi dadeam seama ca el va cobora cu limba sub buric, ma luptam putin (cred ca de acolo au inceput luptele mele), iar dupa ce ma plictiseam il lasam. El, oricare era acel el, stia sa faca tot. se purta de cele mai multe ori de parca tocmai a gasit cea mai satioasa nactarina. Facea tot ce trebuia facut, dar cumva, reusea sa ma plictiseasca in asa fel (cu toate, ca la cat era cleo de uda, cred ca ei ii placea), incat de cele mai multe ori eu ma plictiseam si-mi trecea tot cheful de tavaleala.

Apoi te-am intalnit pe tine. Te-am intalnit pe tine care pana cand nu iti ocupi fiecare parte a corpului tau pentru a-mi produce un orgasm cat de mic, nu te lasi. Dar demonul ala pe care-l detii in limba, woai, ma face sa-mi doresc sa nu pleci cu limba de pe mine vreodata. Ma face sa-mi doesc sa stau pur si simplu, in orice pozitie este necesar atat timp cat iti simt fierbinteala din limba peste pulsatiile lui cleo, peste gemetele mele, peste orice.

Nu stiu daca tu faci ceva diferit sau nu. Sunt sigura ca toti facem ceva diferit, pentru ca fiecare il simte pe celalalt diferit. Fiecare simte reactia celuilalt mai puternic sau mai slab. Poate esti de vina tu, pentru ca ma daruiesc tie, oricum ai vrea sa ma ai, pentru ca stiu ce va urma.

160

6 thoughts on “0

    1. @mihaela, pentru mine e tot ce mi-as dori. Mi-e frica sa-mi doresc mai mult, mi-e frica sa cer mai mult, pentru ca deja parca sunt pe granitele maxime si-mi place. Nu as vrea sa trec de ele, pentru ca nu sunt pregatita – inca – sa aflu ce e in spatele lor

  1. da , yeu fac tot , si cand fac sex cu o femeie ma gandesc la placere amandorura pentru ca stiu ca si femeia gandeste la fel … si cred ( parerea mea ) ca ar trebui sa ma gandesc si la femeia care o am in pat , chiar daca e ot o singura noaote. de la o singura noapte poate sa fie a me pe viata 🙂 asta.i parerea mea si gandirea mea !!!

    1. @mihaela, sau poate ca ramane totul in joaca asta, ca asa e fain. Oricum trebuie sa fim amandoi pregatiti. O sa vedem 😀

  2. m-ai facut sa-mi doresc ca in viata asta sa fiu o pereche de tanga, rosii, ca cei pe care i-ai facut cadou, si sa stau strans lipit de pasarica ta….sa ma umezesc cand esti incinsa, sa transpir cand tu transpiri…sa ma arunci alaturi de chiloteii negrii care sunt plini…de dragostea partenerului tau……

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Limita este doi
Next post #cleo

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: