Loading . . .

Fac ce vreau eu

Intotdeauna cand imi spuneai sa fac ce vreau eu nu stiam cum sa interpretez asta. Mi se parea ca vrei ceva imposibil si ca ma provoci sa fac acel ceva. Mi se parea ca vrei orgasme supreme, placeri nebanuite si ascunse. Tarziu aveam sa descoperim amandoi ca de fapt ne doream acelasi lucru, dar eram prea ocupati sa facem orice – doar sa spunem ce vrem nu era o prioritate. Vedeam in privirea ta o dorinta care nu ma lasa sa inteleg ce anume iti doresti sa fac atunci cand imi spui faci ce vrei tu. Iti puneai mainile sub cap si zambeai. Ma innebuneai. Ma innebunesti si acum. Nu o faci intr-un fel rau, cumva, in interiorul meu fierb de placere, dorinta si curiozitate; mai apoi, dorinta devine mai mare si vreau sa te doresc, vreau sa te devorez.

In momentul in care toate scrierile mele au devenit scrisori deschise catre tine, tind sa nu mai am nici macar minimul de secrete pe care-l aveam. Nu stiu cum imi vei raspunde tu la toate randurile astea pe care le-am iscalit de-a lungul timpului, dar momentan aia este ultima dintre problemele mele. In momentul in care vroiam prin scrierile mele sa-ti induc starea in care sa-ti explic cumva (stiu, eram un copil naiv), ca eu vreau sa fac gestul ala rusinos pe care fetele nu-l recunosc, speram ca le savurezi (pe ele – textele) de indata ce ies pe usa. Aveam sa aflu mult mai tarziu ca trec saptamani multe pana cand tu apuci – si ai starea necesara sa le citesti. Puteam eu deci pe atunci sa-ti spun ca mi-as dori, sa-ti doresti, sa-mi doresc , sa pice din cer un pestisor auriu care sa-mi indeplineasca trei dorinte, iar una dintre ele ar fi aia.

Ador sa te savurez, iar uneori, cand am impresia ca ne-am lungit prea mult, imi pare rau ca nu mai apuc. Ma oftic de-a dreptu ca tu ai avut timp sa iti infigi limba in cleo, sa o savurezi asa uda, pulsanda si pofticioasa dar mie nu mi-ai dat nimic. Sa stii ca si eu sunt pofticioasa. Sunt aproape sigura ca intr-un şaijnouă am ramane pana cand ne-ar amorti limba, sau pana cand – ca sa ma opresti – imi creezi un orgasm pe care-l tachinezi mult, astfel nu mai am forta mentala & fizica sa ma concentrez asupra ta. Ador gustul tau, chiar daca tu ai impresia ca nu ai niciun gust. Ador si ma excita enorm de tare toate reactiile pe care le ai. Aproape ca simt, atunci cand te aud, echivalentul pe care-l faci tu. Aproape ca-ti simt limba cum imi devoreaza trupul atunci cand te simt cum fremeti si gemi sub gura mea flamanda.

096

Nu neg ca mi-ar placea sa nu ma mai opresti. As minti. Stiu ca ar fi destul de greu din partea ta sa faci lucrul asta, dar intr-o zi tot o sa-l faci. Intr-o zi n-am sa ma opresc din a te simti, din a-mi plimba limba pe ceea ce o ghidila pe cleo pe interior. Intr-o zi n-am sa ma opresc  din pofta cu care imi adancesc in gura, cu pofta cu care te simt ca tremuri sub mine, din pofta cu care te savurez de fiecare data cand imi arunc limba si gura flamande de tine, de placerea ta. Intr-o zi va trebui sa vezi, va trebui sa-ti treaca prin gand toate gandurile alea, va trebui sa-ti dai seama ca daca te mai abtii de la momentul culminant o sa ma chinui pentru ca eu  – cu siguranta – nu am planuri sa ma opresc prea curand. In ziua aia te vei relaxa, iti vei inclesta mainile in spatele meu, pe umerii mei, prin parul meu, vei geme de placere asa cum fac si eu de fiecare data, iar eu ma voi bucura de gustul fiecarei picaturi din tine, pentru ca placerea ta suprema este lucrul pe care mi-l doresc. Orgasmele tale, cel putin la fel de puternice ca ale mele, este ceea ce vreau eu sa fac.

2 thoughts on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Gateste-ma, sau alte metode de bucatarit
Next post Degetele mi-s obosite

Arhiva

Categories