Loading . . .
Eu nu voi fi ea !

Eu nu voi fi ea !

Trebuie sa intelegi. Nu sunt ea. Nu o sa fiu ca ea. Nu am sa te mangai sau tin in brate asa cum facea ea. Nu am sa iti citesc gandurile asa cum o facea ea. Nu am sa fac nimic din lucrurile pe care ti le facea ea. De ce?

Pentru ca sunt eu, nu ea! Eu am sa fac totul in stilul meu. Am sa te alint, am sa te mangai si am sa te savurez asa cum imi lace mie. Am sa ma cuibaresc sau nu la tine in brate dupa bunul meu plac. Te voi musca sau te voi saruta asa cum imi place mie. Sunt sigura ca imi vei face simtita atingerea care iti place. O sa ma savurezi ca si cum as fi eu, iar daca gandul tau va fi la ea, atunci eu nu am nicio vina. Nu am sa iti demonstrez niciun moment ca sunt mai buna ca ea. Nu ma cred si nici nu sunt. Fac lucrurile diferit decat ea, dar cu siguranta le fac cu aceeasi placere.

Suntem fete diferite, iar singurul lucru pe care-l avem in comun exceptand sexul esti tu. Tu la care-i place sa primesti totul pe tava. Tu cel care esti acum in patul meu. Nu ma compara nici cu cea din fata mea, nici cu cea de dupa mine. Nu ne compara intre noi. Detestam asta. Fiecare are felul ei de a face lucrurile, asa ne lasam amprenta asupra mea. Nu am sa fac ceea ce facea ea si viceversa e valabila.

Stiu ca ea nu e la fel de buna ca mine, dar ce iti face e la fel de bun. Tot ce mai conteaza acum este ceea ce e dupa sex.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post scrisoarea n+antolgic
Next post Uneori

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: