Loading . . .

Povestea unei sfori

Simt privirile alea menite sa ma judece. Priviri curioase, usor excitate. Priviri doritoare. Dorintele si fanteziile noastre vorbesc mai presus de multe din lucrurile pe care ajungem cu adevarat sa le facem. Legaturi la ochi si maini la spate, catuse cu puf si rasete aiurea. Haide sa folosim un fular astazi, ne hotaram mai tarziu cum il legam.

N-am invatat sa fac noduri, iar asta nu a fost neaparat un lucru care m-a ajutat. Extremele m-au tentat si m-au speriat in acelasi timp. Stii si tu cat de mult imi place sa fiu in control si in acelasi timp, cat de mult imi place sa-mi pierd controlul. Sunt un delir al cuvintelor si un abis al orgasmelor. Menita sa am tot ce-mi place, intr-un anume fel, dar fara sa uit vreun moment de placerea ta.

Inceputurile le-ai pus  tu. Ai pus baza legaturilor si sforilor in jurul corpului meu. Recunosc ca m-a incomodat gandul la inceput. Chiar daca stiam ca nu o sa se intample nimic din ce vreau, m-a speriat faptul ca pentru un moment sau altul, as putea sa nu am control asupra mea. As putea sa te simt pe tine peste momentul ala cand orgasmele nu-mi mai dau pace. Cum sa-ti spun sa te opresti si totusi sa nu te opresti? De unde sa stii tu cand vreau cu adevarat si cand ma joc? Ah, daca nu spun toate filmele si cartile ca trebuie un safe word. Nimic nu mi se pare mai plictisitor decat un safe code, dar incep sa cred in utilizarea unuia. Pare a fi unul dintre lucrurile elementare. Chiar daca pare ca nu se mai poate nimic, nu mai poti sa te misti sau sa vorbesti, respiri sacadat si ai impresia ca totul se invarte cu tine. Nu mai intelegi nimic, placerea iti inunda corpul si tremuri. Safe word-ul se ridica la suprafata cu ultima putere daca este cazul.

Te rog…gata

Cam astea sunt lucrurile pe care reusesc cumva sa le spun. Reusesc cu greu si alunec pe-o parte in pat. Tremurand din tot corpul si tinand ochii inchisi. Incerc sa-mi recapat gandurile, trairile, simturile. Sa ma recapat pe mine. Uneori imi smulgi niste placeri atat de intense incat uit cu adevarat de mine. Daca as stii cum e, as putea face o comparatie cu drogurile puternice halucinogene despre care mai citesc pe net uneori impresii. Poate ca tu esti o metafora a drogului pentru orgasmele mele. Heh, uite, esti o metafora!

Animalule!

Sa te dezleg? Esti okay? ma intrebi privindu-ma. Ai un zambet pe chip. Imi deschid ochii usor si te privesc. Nu stiu cum ma vezi tu, dar eu ma simt de parca tocmai mi-ai smuls toata puterea. Dau din cap ca da. Nu o sa fiu in stare nici sa fumez cateva momente. Nu o sa fiu instare de nimic, iar tu stii ca acum imi place sa te simt cum ma strangi in brate si sa uit mai mult de mine.

Pe masura ce fiecare cm de sfoara se infasoara in jurul meu, ma relaxez mai mult. Stiu ce urmeaza. Pentru mine, sesiunea foto pe care o facem este preludiul suprem inainte de inceperea jocului. Aranjatul sforilor e echivalent cu sarutarile indelungi, pozele cu mangaierile, iar restul este un can-can. Ma excita gandul a ceea ce va urma. Ma infierbanta privirea ta flamanda care-mi spune ca nimic din miorlaielile mele nu mai conteaza acum. Niciun carcel, niciun muschi, nimic. Durerea este pe mai tarziu, febra musculara apare celor fara prea multa miscare. Pentru toate celelalte senzatii exista excitarea sforilor care se intrepatrund cu o bucata a trupului. Atingerea care lasa urme la care privesti zburand inapoi cu gandul.

Ma domini si ma ai. Ma simti si ma pastrezi. Esti, acolo, pentru mine! Esti acolo ca sa-mi arati ca toate orgasmele mele iti apartin. Nu ma lasa sa ma detasez vreo secunda mental. Tine-ma legata acolo cu toate sforile. Tu esti cel care stabileste regulile, cum se face ca uneori, din spatele sforilor, reusesc eu sa preiau fraiele orgasmelor.

Te vreau! Te doresc! vreau sa te simt. Sa simt atingerea ta peste fiecare bucata din sfoara. Vreau sa simt atingerea ta, cum aranjeaza fiecare bucata din sfoara. Atent, te simt si te vad. Flamand. Nesatul. Dominant. Stii ca o sa primesti totul pentru ca asa ma faci sa ma simt. Ma faci sa-ti daruiesc fiecare orgasm pentru ca il meriti. Privirea, sfoara, atingerile, sarutarile, dominarea, submisivitatea. Totul.

Faci ca intregul peisaj sa fie placerea de inaintea tigarii, pentru ca tigara de dupa este un cliseu al celor care mai au energie sa fumeze dupa, iar aici, nu este cazul!

2 thoughts on “0

  1. Imi place cum pui problema si ca vorbesti liber! Bravo si tine-o tot asa!

    1. @escorte: Multumesc mult de aprecieri, sa ne citim si comentam in continuare!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Frica linistii, zgomotele vorbelor
Next post dorinte nocturne

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: